Σάκης Τανιμανίδης: Μια ανάσα από την παρουσίαση του Boom

Σάκης Τανιμανίδης

Εν αναμονή των ανακοινώσεων από το κανάλι...

To όνομα του ακουγόταν από την αρχή και η αλήθεια είναι ότι δεν έφυγε ποτέ από το τραπέζι. Μετά την απόφαση να βγει το Survivor σε διάλειμμα, φαίνεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν μονόδρομος για τον ΣΚΑΪ, όσον αφορά στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού Boom.

Ενώ ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, όπως μαθαίνουμε αυτό μπορεί να συμβεί πολύ σύντομα. Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται μόνο μια ανάσα μακριά από το παιχνίδι και θα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή, αν τελικά οι δύο πλευρές δεν επισημοποιήσουν αυτή τη συνεργασία.

Τι είναι το Boom;

Boom! Ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση. Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδια, η «βόμβα» εκρήγνυται. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.