Σάκης Τανιμανίδης: «Με έχουν πει παρουσιαστή, μ…λάκα, γυμνασμένο αλλά αυτό ήταν το καλύτερο»

Σάκης Τανιμανίδης

Όσα ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης για την πατρότητα, το World Party και το επιχειρείν.

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction βρέθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής κάθισε στη θέση του οδηγού και μοιράστηκε μαζί με τον Κώστα Στεφανή λεπτομέρειες από τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία.

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει», δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ..λάκα, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια», εξομολογείται στη συνέχεια ο παρουσιαστής του Dragon’s Den.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Σάκης Τανιμανίδης θυμάται από την εποχή του World Party: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».