Σάκης Ρουβάς: Η ατάκα για Βίσση και Πάολα – «Τι εννοείτε δυνατά ονόματα;»

Σάκης Ρουβάς

Όσα δήλωσε ο τραγουδιστής για το Survivor και τη Eurovision.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Σάκης Ρουβάς. Τον γνωστό τραγουδιστή συνάντησαν τα συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο, όπου τραγούδησε στο πάρτι της ένωσης του Survivor.

«Ήταν ωραίο που ξαναπήγα, θυμήθηκα εκείνη την εμπειρία και χάρηκα που είδα κάποιους συνεργάτες από το παρελθόν. Είχαν πολλή χαρά τα παιδιά και πολλή ενέργεια», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

«Τραγούδησε και ο Γιώργος (Λιανός) και τα παιδιά. Θα τα δείτε σύντομα, δεν θέλω να πω περισσότερα», πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο τραγουδιστής.

«Το Voice είναι κομμάτι της ζωής μου, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση. Έχω συνδεθεί πολλοί και με τους ανθρώπους της παραγωγής, με τους οποίους έχουμε μεγάλη αγάπη, αλλά και το παιχνίδι ως παιχνίδι», απαντά ο Σάκης Ρουβάς σε σχετική ερώτηση.

«Τι εννοείτε «δυνατά ονόματα»; Εμένα περιμένετε να σας πω αν είναι δυνατά ονόματα; Και η κυρία Βίσση και η Πάολα είναι σπουδαίες, το έχουν αποδείξει», επισημαίνει ο τραγουδιστής, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε τις δύο τραγουδίστριες στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Σάκης Ρουβάς έστειλε τη θετική του ενέργεια στη Μαρίνα Σάττι, ευχόμενος καλή επιτυχία στην εκπρόσωπο της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision.