Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον ΣΚΑΙ: «Οι συνθήκες και η πείνα δεν περιγράφονται, η κάμερα δείχνει ελάχιστα»

Σάκης Κατσούλης

«Είναι πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο», λέει ο Σάκης Κατσούλης.

Στο πλατό της εκπομπής «Δεκατιανοί» βρέθηκαν σήμερα ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης, όπου και έκαναν ένα μίνι απολογισμό για την πορεία τους αυτούς τους έξι τελευταίους μήνες στο Survivor.

«Είχαμε πολύ άγχος σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Μας φάνηκε αιώνας μέχρι να ξαναβγούμε, είχαν αλλάξει όλοι, ενώ εμείς ήμασταν ίδιοι. Το 2021 που κέρδισα, με έπαιρναν τηλέφωνο για δανεικά. Δεν θέλω να το σκέφτομαι και τώρα, είναι δύσκολες στιγμές. Είναι περίεργο συναίσθημα. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες που έχουν βγει από παιχνίδια το έχουν ζήσει αυτό.

Η Μαριαλένα δεν είναι τόσο γκρινιάρα όσο το έχετε δει εσείς. Μου το είπε η Μαριαλένα ότι την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα. Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε ζευγάρι, είναι απολύτως λογικό. Το θέμα είναι ότι η παραγωγή θα δείξει την γκρίνια, δεν θα δείξει το καλό κομμάτι. Οπότε γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Η Μαριαλένα βγήκε γκρινιάρα.

Και για μένα και για τον Νίκο ήταν χθες στιγμή ανακούφισης, είχαμε κουραστεί πάρα πολύ, είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα. Δεν θα καταλάβετε ποτέ το θέμα της πείνας αν δεν πάτε εκεί. Οι συνθήκες δεν περιγράφονται, η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε. Είναι πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου που βρέθηκα στο τελικό. Βγήκα τόσες φορές υποψήφιος, μου έδειξε την αγάπη του, με έφτασε εδώ, σε δύσκολες στιγμές… Γιατί τώρα που γύρισα Ελλάδα βλέπω ότι έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Εγώ έτσι είμαι και χαίρομαι που ο κόσμος με έφτασε εδώ, για τον Νίκο που γνώρισε. Εγώ έδειξα ποιος είμαι και στην πείνα μου…».