Σάκης Κατσούλης: Η αδερφή του απαντά για τα υπονοούμενα του Νίκου Μπάρτζη

Σάκης Κατσούλης

"Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο" είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.

Τα όσα δήλωσε χθες ο Νίκος Μπάρτζης για τον Σάκη Κατσούλη στο Σου Κου Family σχολιάστηκαν από το Ευτυχείτε, με την αδερφή του Σάκη να απαντά για όσα αναφέρθηκαν εναντίον του ίδιου.

Survivor: Δήλωση με τεράστιο ερωτηματικό για το παρελθόν Μαριαλένας – Σάκη

«Αν ήμουν μια γυναίκα που έχει υποστεί όλα αυτά που λένε για τον Σάκη, ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήμασταν, δεν θα τον πλησίαζα. Δεν θα ασχοληθώ με τα όσα δήλωσε ο κ. Νίκος Μπάρτζης. Αυτή είναι η γνώμη του καλώς ή κακώς. Ήταν ακραία η σύνδεση που πήγε να κάνει με θέματα της επικαιρότητας. Είναι άποψή του ότι ο αδερφός μου παίζει θέατρο.

Την Μαριαλένα φυσικά και την ξέρω. Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό. Εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδερφού μου και της Μαριαλένας και περιμένουμε να βγούνε έξω κι ας τα πούνε έξω. Δεν θα απαντήσω στο ότι ήταν χειριστικός, είναι δικό τους θέμα. Δεν με ενδιαφέρει. Για τα προσωπικά τους δεν μου πέφτει λόγος. Καλοδεχούμενο θα είναι όποιο κορίτσι θα είναι δίπλα στον αδερφό μου, αρκεί να είναι καλά.» ανέφερε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη για όσα ακούγονται.