Σάκης Κατσούλης: «Δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι στο φετινό Survivor»

Σάκης Κατσούλης

"Πέρσι είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα" δήλωσε, επίσης, ο Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή την Πέμπτη στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δύο φορές νικητής του Survivor αποκάλυψε πως πέρσι λάμβανε 5.000 ευρώ την εβδομάδα ενώ φέτος δεν δέχθηκε νέα πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν δέχθηκα πρόταση για το νέο κύκλο του Survivor και νομίζω πως είναι απόλυτα λογικό. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να βρίσκομαι σε αυτό το Survivor. Έχω συμμετάσχει σε δύο μέσα σε τρεις χρονιές και έχω καταφέρει να κερδίσω και τα δυο Survivor».

«Για μένα το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μια ροή, να συνεχίσει, να βγούνε και άλλοι παίκτες για να δούμε νέα πρόσωπα. Από παλιούς μπήκε η Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και ο Αλέξης (σ.σ. Παππάς), δεν μπορώ όμως να πω κάτι γιατί ο καθένας παίρνει τις δικές του αποφάσεις και Πέρσι η Κατερίνα έφυγε με έναν τρόπο περίεργο οπότε θεώρησε η ίδια ότι πρέπει να ξαναμπεί και να αποδείξει, αυτό νομίζω πως είπε και στο τρέιλερ της. Ο Αλέξης Παππάς είναι μια κατηγορία από μόνος του και πραγματικά ανυπομονώ να τον ξαναδώ σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένας ρόλος, το έχει πει και ο ίδιος, η δουλειά του είναι ηθοποιός οπότε δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει φέτος».

«Τα φετινά ποσά δεν μπορώ να τα κρίνω γιατί δεν συζήτησα εγώ με την παραγωγή ούτε και ξέρω τι θα πάρουν τα παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ καλά με τα χρήματα που πήραμε πέρσι, ίσα ίσα ήμουν από τους παίκτες που δεν ζήτησαν περισσότερα και θεώρησα ότι είναι πάρα πολλά χρήματα για τη σημερινή εποχή. Τώρα αν κάποιος μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα και τα πάρει, δεν τα παίρνει από μένα αλλά από την παραγωγή. Απ’ όσο ξέρω είχαμε πάρει όλοι τα ίδια χρήματα, 5.000 ευρώ την εβδομάδα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σάκης Κατσούλης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.