Σάκης Αρσενίου, Διονύσης Μακρής και Κυριάκος Κυανός «πατούν» γκάζι στη νυχτερινή διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα...

Τέρμα τα «γκάζια» στον φετινό αθηναϊκό χάρτη διασκέδασης, θα «πατήσουν», ο Σάκης Αρσενίου, ο Διονύσης Μακρής και ο Κυριάκος Κυανός.

Τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, τρεις μοναδικοί διασκεδαστές, έκαστος στο είδος του, και όλοι μαζί, για την εκτόξευση του κεφιού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο πιο ξεφαντωντικό πρόγραμμα on stage.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, ο Σάκης Αρσενίου, ο Διονύσης Μακρής, και ο Κυριάκος Κυανός, μπαίνουν με φόρα, στην κούρσα της διασκέδασης, υποσχόμενοι, να μας χαρίσουν ανεπανάληπτες βραδιές.

Οι πρόβες στο hot spot του Μπουρναζίου, έχουν ήδη ξεκινήσει, και οι τρεις τους, φωτογραφήθηκαν, για τις ανάγκες της αφίσας, σε ένα ευρηματικό κόνσεπτ, δια χειρός, Θωμά Μπαχτσόγλου!

Με μία έντονη χημεία να τους χαρακτηρίζει, τόσο ο Σάκης Αρσενίου, όσο και ο Διονύσης Μακρής, και ο Κυριάκος Κυανός, επιστρέφουν δριμύτεροι στο Bodega, όπου μαζί με ένα επιτελείο, ταλαντούχων ερμηνευτριών, ανάμεσά τους, η Ελένη Γρίβα, η Μαρία Τσαγάνη, η Νατάσα Βελιανίτη και άλλες, θα προκαλέσουν χαμό στη νυχτερινή Αθήνα.