Σάκης Αρσενίου: «Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί θα μιλήσω άσχημα, θα βάλετε μπιπ πολλά»

Σάκης Αρσενίου

"Όλα δεν είναι χρήματα" υπογράμμισε ο Σάκης Αρσενίου.

Με αφορμή το νέο κύκλο εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο Survivor All Star εκφράζοντας απόλυτη στήριξη στον καλό του φίλο Μπο για το ειδύλλιο ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρσενίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor το έχω παρακολουθήσει, το Survivor All Star δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί δεν βλέπω να έχει All Star. Το περιστατικό ανάμεσα στην Καρολίνα και τον Μάριο είναι ασχολίαστο. Ασχολίαστο. Απλά ένα μεγάλο respect και ένα μεγάλο Κ, κύριος, στον Μπο. Τίποτα άλλο δεν θέλω να σχολιάσω».

«Έτυχε και βρεθήκαμε με τον Μπο, μιλήσαμε, δεν χρειάστηκε να τον ρωτήσω και πολλά. Απλά γελάσαμε γιατί το πράγμα είναι για γέλια. Ο μόνος που δεν εκτίθεται είναι ο Μπο».

«Δεν θέλω να σχολιάσω γιατί θα μιλήσω άσχημα, θα βάλετε μπιπ πολλά! Όλα δεν είναι χρήματα, όλα δεν είναι του φαίνεσθαι, όλα δεν είναι τηλεθέαση και όλα δεν είναι να εξυπηρετούν σκοπούς. Δεν θα έκανα πράγματα μέσα στο Survivor για να προσβάλλω τον άνθρωπο μου, ακόμα και χωρισμένος να ήμουν. Πόσο μάλλον όταν υποτίθεται ότι είσαι μαζί και σε ξέρουν έξω μαζί» συμπλήρωσε, επίσης, ο Σάκης Αρσενίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.