Σάκης Αρσενίου: «Αυτό στο Survivor θα ήταν ψεύτικο και άτιμο από μένα»

Σάκης Αρσενίου

"Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος" παραδέχεται ο Σάκης Αρσενίου.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Σάκης Αρσενίου μίλησε στην κάμερα του Love It για όλα όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την απρόσμενη αυλαία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρσενίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα».

«Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα».

«Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κινιόμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ. Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό! Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα» συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα του ΣΚΑϊ.

To σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε εκτάκτως στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» το Σάβατο.