«Σ’ αγαπάω σου φώναξα» – Ο Πέτρος Ιακωβίδης έφτιαξε το πιο χαρούμενο video clip μέσα στην καραντίνα

Πέτρος Ιακωβίδης

O Πέτρος Ιακωβίδης ετοίμασε και μας παρουσιάζει τη νέα του επιτυχία!

Μπορεί να μένει σπίτι αυτό το διάστημα λόγω των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, όπως όλοι μας, ο Πέτρος Ιακωβίδης παραμένει όμως καθώς φαίνεται δημιουργικός!

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έρχεται σήμερα, ανήμερα Πρωτομαγιάς, να χαρίσει στους φίλους του το νέο του τραγούδι με τίτλο «Σ’ αγαπάω σου φώναξα». Μια ανεβαστική ρούμπα, σε στίχους Τηλέμαχου Σέργη και μουσική Πέτρου Ιακωβίδη, η οποία υπόσχεται να μας συνοδεύσει σε κάθε στιγμή το προσεχές διάστημα εντός αλλά – πλέον – και εκτός σπιτιού!

Μετά από πλήθος επιτυχιών, όπως τα «Φοβάμαι», «Βράδια αξημέρωτα» και «Κοιμήσου απόψε εδώ», ο Πέτρος Ιακωβίδης επανέρχεται εν μέσω καραντίνας σε μια από τις ωραιότερες καλλιτεχνικές του στιγμές!

Αξίζει να σημειωθεί πως το video clip του «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» ακολούθησε πιστά τους… κανόνες της περιόδου ενώ σε αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα ζευγάρι που προσπαθεί να ζήσει τον έρωτα εξ αποστάσεως!

Τη φετινή χρονιά, ο γοητευτικός ερμηνευτής βρισκόταν στο πλάι της Νατάσας Θεοδωρίδου και στο νυχτερινό μαγαζί Teatro όπου μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή πρόσφεραν ξεχωριστές νύχτες στο Αθηναϊκό κοινό.