Ρουβάς, Στόκας και Παπαδοπούλου απαντούν στις δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα για τα talent shows!

«Κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί κανέναν αν δεν το θέλει.»

Η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατες δηλώσεις για τα μουσικά talent shows στην εκπομπή Όλα Καλά δήλωσε πως κανείς δεν ασχολείται μετά με τους νικητές αυτών των παιχνιδιών και πως εν τέλει «Είναι… πολύ φασαρία για το τίποτα». Ο Σάκης Ρουβάς, ο Μπάμπης Στόκας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έχοντας και οι τρεις κάνει τη θητεία τους στα talent shows, απάντησαν στις δηλώσεις της τραγουδίστριας.

Σάκης Ρουβάς
[dfp_ads id=236982]

Κανείς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί κανέναν αν δεν το θέλει. Είναι μια απίστευτη ευκαιρία που δίνεται στα παιδιά που συμμετέχουν στα talent shows. Το πως διαχειρίζεται ο καθένας τη ζωή του, την καριέρα του και τον εαυτό του είναι προσωπική του υπόθεση. Υπάρχει άπλετος χώρος στην τέχνη για όλους μας. Αρκεί να θέλουμε να δώσουμε την καρδιά μας, την ψυχή μας, την ενέργεια μας και ο κόσμος είναι εκεί για να το απολαύσει και να το εισπράξει. Το πως λοιπόν τα παιδιά αυτά διαχειρίζονται τον εαυτό τους είναι θέμα δικό τους. Πόσο πάθος και πόσο πόθο έχουν για την τέχνη τους. Αυτό παίζει ρόλο.

Μπάμπης Στόκας

Το βασικό είναι να το ζεις και να το απολαμβάνεις. Κακά τα ψέματα υπάρχει αυτό που λέμε άστρο. Υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν χίλια λάθη και να τους περιμένει στη γωνία το σωστό. Κι άλλοι που θα κάνουν 999 σωστά και στο τέλος θα έρθει το λάθος. Είναι το άστρο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μπορούν να περάσουν ένα τραγούδι μέσα στις ψυχές και άλλοι δεν μπορούν. Δεν σημαίνει ότι είναι κακοί. Σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος δεν είναι για όλα τα πράγματα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Νομίζω ότι είναι για όλα τα παιδιά όλα τα τηλεοπτικά show, μια πορτούλα και μια ευκαιρία για να ξεκινήσεις αυτό που αγαπάς και αυτό που κυνηγάς. Δεν σημαίνει ότι εκεί τελειώνει ο αγώνας. Είναι στο χέρι του καθενός πως θα το διαχειριστεί πόσο θα αγωνιστεί για το θέλω του.