Ρουσέττος Δημητρόγλου: «Δεν μου άρεσε όλο αυτό μετά την απώλεια την Παντελή Παντελίδη»

Ρουσσέτος Δημητρόγλου

Αντιδρά ο Ρουσέττος Δημητρόγλου για την κατάσταση μετά το φευγιό του συνεργάτη του, Παντελή Παντελίδη.

Στην εκπομπή της Χριστιάννας Αριστοτέλους, την οποία αντικαθιστά προσωρινά ο Τάσος Τρύφωνος, μίλησε ο Ρουσέττος Δημητρόγλου. Ο επί χρόνια συνεργάτης και μουσικός του Παντελή Παντελίδη, μάλιστα, δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαχείριση που κάνει η οικογένεια του αείμνηστου τραγουδιστή στα τραγούδια του.

Ειδικότερα, ο Ρουσέττος Δημητρόγλου τόνισε πως «με τον αδελφό του Παντελή δεν έχω συνεργαστεί, δεν μου έγινε καμία πρόταση. Γνώριζαν οι άνθρωποι ότι δεν είχα σχέση μαζί τους και ήξεραν ότι και ένα εκατομμύριο ευρώ να μου έδινα, όσα και αν μου έδιναν, δεν θα προχωρούσα σε κάτι τέτοιο. Όλη η κατάσταση μετά την απώλεια του Παντελή δεν μου άρεσε και για αυτό εγκατέλειψα τα τραγούδια. Δηλαδή έφτιαξα το «Θυμάμαι» και το «Άλλη μια ευκαιρία». Μετά δεν μου άρεσε όπως κινήθηκε όλο αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω ποιος το κατεύθυνε όλο αυτό. Δηλαδή να βγαίνουν τραγούδια όλη την ώρα από έναν άνθρωπο που έχει φύγει».

«Ας είχαμε κάνει έναν δίσκο με ολοκληρωμένο στη μνήμη του. Αυτό το πράγμα που έγινε δεν μου άρεσε. Επίσης, δεν μου άρεσε πως τα τραγούδια που είχαν δώσει σε μένα για να φτιάξω δεν είχαν καθαρή την κυματομορφή της φωνής» πρόσθεσε ο επί χρόνια συνεργάτης και μουσικός του Παντελή Παντελίδη, Ρουσσέτος Δημητρόγλου στην Κυπριακή τηλεόραση.