Ρούλα Σταματοπούλου: «Ήταν φρίκη, ακούσαμε την καρδιά του, αλλά μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει»

Ρούλα Σταματοπούλου

«Δεν υπάρχουν λόγια να στο περιγράψω, δεν μπορούσα να μιλήσω», λέει η Ρούλα Σταματοπούλου.

Καλεσμένη στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ρούλα Σταματοπούλου. Η make up artist συγκλόνισε με την περιγραφή για την αποβολή που είχε στο παρελθόν.

«Όταν άρχισα τις προσπάθειες ήμουν πολύ μακριά από το όνειρο. Έλεγα ναι οκ, ή τώρα ή ποτέ. Η γυναίκα, καλώς ή κακώς, έχει και κάποιο όριο. Και λέω πρέπει να γίνει. Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν πιο κοντά, δεν  απομακρυνόμουν. Φυσικά και διαλυόμουν μέσα μου, αλλά τόσο περισσότερο πείσμωνα. Ώσπου έγινε!», είπε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

Η Ρούλα Σταματοπούλου είπε στη συνέχεια: «Επειδή είχα κάποιες αποτυχίες, λέω πάλι δεν θα γίνει. Όταν μου είπε ότι είμαι έγκυος, δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα. Είπα, έγινε, από τη στιγμή που έγινε, θα βγει. Ώσπου πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε και καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού, φρίκη αυτό, και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει. Λέω για την εγκυμοσύνη μου πριν τον μικρό Άγγελο».

Η Ρούλα Σταματοπούλου ανέφερε επίσης: «Δεν υπάρχουν λόγια να στο περιγράψω, δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε όμως πίσω ούτε μήνα».