Ρούλα Ρέβη: «Πήγαινα το πρωί στο σχολείο, το κοίταζα, το χαιρετούσα κι έφευγα»

Ρούλα Ρέβη

«Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου και μια μέρα είπα ότι δεν θα ξαναπάω», λέει η Ρούλα Ρέβη.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» ήταν σήμερα η Ρούλα Ρέβη. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη δύσκολη εφηβεία που πέρασε και την απόφασή της να σταματήσει το σχολείο.

«Πήρα τα πράγματα νωρίς στα χέρια μου, έμαθα τη σκληρή ζωή από νωρίς. Είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου, κάτι που έγινε ανάγκη. Πάντα ήμουν πολύ αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δεν έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία, γιατί όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα στο σπίτι στην καθημερινότητα με τους γονείς σου, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα.

Ως έφηβη πήρα την απόφαση να σταματήσω το σχολείο, ήταν δική μου απόφαση. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου και μια μέρα είπα ότι δεν θα ξαναπάω. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο δεν περίμενε κανείς ότι θα το κάνω», είπε η Ρούλα Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη ανέφερε επίσης: «Εγώ πήγαινα το πρωί κι έφευγα. Ξυπνούσα, πήγαινα στο σχολείο, το κοίταζα, το χαιρετούσα κι έφευγα. Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο, ήταν μια χρονιά κακή».