Ρούλα Πατεράκη: «Με το γυναικείο λόμπι και τους ομοφυλόφιλους είχα προβλήματα, με πολεμούσαν»

Ρούλα Πατεράκη

"Ήρθε η Ελένη Φουρέιρα 3-4 φορές να της κάνω σεμινάρια. Ο Ρουβάς θεωρώ ότι έχει προσόντα για να γίνει ηθοποιός" αποκαλύπτει η Ρούλα Πατεράκη

Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ρούλα Πατεράκη. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό για την τεράστια απώλεια του συζύγου της, τη σχέση της με το θεάτρο αλλά και τον πόλεμο που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια από τις γυναίκες και μία μερίδα ομοφυλόφιλων.

«Δεν παίρνω πια χαρά από το θέατρο. Το θέατρο και με βαριέται και το βαριέμαι και μ’ αγαπάει και δεν μ’ αγαπάει. Είναι λίγο-πολύ σαν συνηθισμένος έρωτας που έχει πάψει να είναι θελκτικός» δηλώνει η Ρούλα Πατεράκη και προσθέτει: «Με κουράζει ο κόσμος και δε μπορώ να έχω πάντα φίλους ηθοποιούς. Ούτε κι εκείνοι με θεωρούν πάντα φίλη τους».

«Όλα αυτά τα χρόνια δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να με πολεμούν. Δεν ξέρω γιατί. Με τους άντρες δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Με το γυναικείο λόμπι και το λόμπι των ομοφυλοφίλων είχα προβλήματα» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η κυρία Πατεράκη αναφέρεται στην Ελένη Φουρέιρα και τον Σάκη Ρουβά. «Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε 3-4 φορές για σεμινάριο, με είδε, την είδα. Πολλοί έρχονται. Ο Ρουβάς πιστεύω ότι έχει προσόντα για ηθοποιός, έτυχε να δουλέψω μαζί του».

Τέλος, η ηθοποιός μίλησε για την τεράστια απώλεια του συζύγου της. «Θα ευχόμουν να είχα χωρίσει και να ήξερα ότι ζει κάπου στην Αυστραλία. Αρκεί να ζούσε. Έφυγε σε 5 μήνες στα 54 του. Όταν πέθανε ο σύζυγός μου, τελείωσε η κλασική σχέση με τη ζωή».