Ρούλα Πατεράκη: «Είναι απαράδεκτο ένα μοντέλο να παίζει στο θέατρο»

Ρούλα Πατεράκη

"Πιστεύω ότι όλο και λιγότεροι έχουν το δικαίωμα σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι όλοι οι χώροι πρέπει λίγο να αδειάσουν".

Την Ρούλα Πατεράκη συνάντησε η Μαρία Κοκολάκη και η ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό για τις τηλεοπτικές προτάσεις που απέρριψε αλλά και για το γεγονός ότι μοντέλα παίζουν στο θέατρο.

«Δεν ήταν ποτέ η τηλεόραση στόχος μου και λυπάμαι πολύ που δεν ήταν, διότι όλες αυτές οι απόλυτες θέσεις είναι βλακώδεις. Θα μπορούσα να είχα κάνει και τηλεόραση αλλά δεν το έκανα. Θεωρούμε λίγο δύσκολη, ξινισμένο φρούτο για την τηλεόραση, αλλά είχα προτάσεις και ήμουν ψηλοπερήφανη, δεν τις δέχτηκα και τώρα μετανιώνω.

Δεν έχουν όλοι το δικαίωμα σε αυτό τον χώρο. Πιστεύω ότι όλο και λιγότεροι έχουν το δικαίωμα σε αυτόν τον χώρο, πιστεύω ότι όλοι οι χώροι πρέπει λίγο να αδειάσουν. Δεν σημαίνει ότι αν βάλεις μια φούστα πλισέ είσαι πιο κοντά στον Ίψεν και τον Στρίντμπεργκ από κάποιον άλλο που φοράει στενή φούστα. Εγώ ξέρω ότι θέλει άλλα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πατεράκη.

«Ένα μοντέλο που παίζει στο θέατρο το θεωρώ τελείως απαράδεκτο, αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό μοντέλο. Αν πάω σε μια πασαρέλα θα πω ότι ορισμένα μοντέλα δεν πρέπει να είναι», κατέληξε η Ρούλα Πατεράκη.