Η Ρούλα Κορομηλά σχολιάζει τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου και την παραγωγή του Survivor!

Ρούλα Κορομηλά

Τι έγραψε η παρουσιάστρια για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα στο Survivor;

Η παραγωγή του Survivor αποφάσισε μετά την τελευταία ασυλία πως το αγώνισμα δεν πρόκειται να γίνει ακόμα ατομικό. Αντ’ αυτού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μοναδικός άντρας της ομάδας των Διασήμων θα έπρεπε να αγωνίζεται εναντίον όλων των Μαχητών. Ενώ θα έμπαιναν εναλλάξ με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον αγωνιστικό χώρο, η οποία θα αγωνιζόταν εναντίον της Σάρας Εσκενάζυ. Τα πράγματα όμως ήρθαν ακόμα πιο δύσκολα για τους Διάσημους στο πρώτο αγώνισμα επάθλου με αυτά τα δεδομένα…

Survivor: Εκτός αγωνίσματος η Βαλαβάνη! Μόνος εναντίον όλων των Μαχητών ο Αγγελόπουλος!

Παρ’ όλ’ αυτά ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνοντας πείσμα και αγωνιστικότητα κατάφερε να σημειώσει επική νίκη απέναντι στους Μαχητές!

Survivor: Επική νίκη Αγγελόπουλου! Έπαιξε 15 φορές!

Τον αγώνα επάθλου με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία μάλιστα είπε και δημόσια το μπράβο της στον Γιώργο Αγγελόπουλο, απολαμβάνοντας τη νίκη του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τερτίπια που σκαρώνει η παραγωγή του Survivor και το αποτέλεσμα που έχουν…

«Μ’ αυτά τα τερτίπια που σκάρωσε η παραγωγή, τελευταία, μας δικαίωσε και επιβεβαίωσε ότι ένας ήταν και είναι ο καλύτερος. Αγγελόπουλος με 1000» έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια, ενώ μετά τη νίκη που σημείωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος  συνέχισε:
«Χρόνια κ Ζαμάνια είχα να δω, να απολαύσω και να χειροκροτήσω ένα απλό παιδί, αγωνιστή με ψυχή, δύναμη και πείσμα να αγωνίζεται, να παλεύει …Μπράβο!»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!