Ρούλα Κορομηλά: «Μπορεί να έχω διαφωνήσει, να έχω νευριάσει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν»

Ρούλα Κορομηλά

"Πληγώθηκα αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται" παραδέχθηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Την Ρούλα Κορομηλά υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη νύχτα της Τετάρτης στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής παρουσιάστρια και οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» αναφέρθηκε από καρδιάς στην μακρόχρονη τηλεοπτική της διαδρομή, τις πληγές, τις αδικίες και τις συνεργασίες της.

Ειδικότερα, η Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε πως «δεν πετάω τίποτα από το παρελθόν μου ως ενήλικη γιατί ό,τι έκανα το έκανα γιατί πραγματικά το πίστευα και το ήθελα. Δεν υπήρξε στιγμή που μετάνιωσα που ασχολήθηκα με την τηλεόραση, όχι. Όσο κι αν πληγώθηκα, που έχουμε πληγωθεί και ταλαιπωρηθεί και συ και γω αλλά και οι πιο παλιοί φαντάζομαι, αρκετές φορές από συμπεριφορές, καταστάσεις, αδικίες, διάφορα που λέγονται και γράφονται. Όχι, γιατί είναι η δουλειά μας αυτή. Πρέπει να ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε και τι ακριβώς μας προσφέρει αυτή η δουλειά. Έχει και τις γλυκές της στιγμές, έχει και τις πικρές της στιγμές».

«Στην τηλεόραση παίζει ρόλο η χημεία με τον άλλον. Δεν είχαμε πάντα χημεία και με τους ανθρώπους που μπορεί να είχαν δεύτερο και τρίτο ρόλο. Άμα δεν έχεις χημεία, δεν μπορείς να λειτουργήσεις. Και άμα είσαι δημιουργικός άνθρωπος και το’ χεις, που λέμε, ξεφεύγεις γιατί προσπαθείς να καλύψεις τα πάντα και αυτό φαίνεται ότι «καβαλάς» τον άλλον, τον υπερπηδάς ενώ μπορεί να μην συμβαίνει αυτό».

«Δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν έχω απολύσει κανέναν απολύτως. Μπορεί να έχω διαφωνήσει, μπορεί να έχουμε νευριάσει όπως γίνεται σε κάθε χώρο εργασιακό, να έχουμε φωνάξει αλλά δεν έχω απολύσει κανέναν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ εγώ. Την ώρα που μπορεί να τσακωθούμε, μετά μπορεί να πάω στο μπάνιο και να κλαίω. Είμαι και στις σχέσεις μου έτσι. Όπως λειτουργώ στη διαπροσωπική μου σχέση, έτσι λειτουργώ και στην επαγγελματική. Δηλαδή αν σπάσει το βάζο, δεν θέλω να το ξανακολλήσω γιατί αν το ξανακολλήσω, θα φαίνεται γύρω γύρω η ρωγμή. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα που δεν τα αισθάνομαι πραγματικά» πρόσθεσε ακόμα η Ρούλα Κορομηλά στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.