Ρούλα Κορομηλά: Η αντίδραση σε ερώτηση για την Ελένη Μενεγάκη – «Εκείνη έχει την πορεία της κι εγώ τη δική μου»

Ρούλα Κορομηλά

"Δεν θέλω να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας. Αν τη χρειαστώ ή με χρειαστεί, ξέρω ότι η μία θα είναι δίπλα στην άλλη για να τη στηρίξει".

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μιλά η Ρούλα Κορομηλά. Την επιτυχημένη παρουσιάστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Σπύρος-Ραφαήλ Κεραμίδας, ρωτώντας τη για το «Σπίτι με το MEGA», τα σχόλια που έγιναν για τον Νίκο Καρβέλα στην τελευταία του συνέντευξη, καθώς και για την επί χρόνια σύγκρισή της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεκινάω την Τρίτη τα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν για το «Σπίτι με το MEGA». Έχουμε γράψει ένα ακόμη επεισόδιο. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι θα έχουμε τόσα επεισόδια», δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά.

«Δεν ξέρω αν το MEGA διεκδικεί τη Φαίη Σκορδά. Αν ήμουν διευθύντρια, ευχαρίστως να σου απαντούσα αλλά δεν θέλω να γίνω (διευθύντρια), γιατί έχω πικρή εμπειρία από παλιά από αυτό. Ωστόσο, τη Φαίη θα την έβλεπα παντού, την αγαπώ», απαντά η παρουσιάσρια σε σχετική ερώτηση.

«Η Ναταλία (Γερμανού) ξέρει πολύ καλά τον Καρβέλα, όπως κι εγώ. Είναι ένας χαρισματικότατος άνθρωπος. Τι περιμένουμε; Να βάλουμε ένα «κοστούμι» στον Νίκο Καρβέλα και να του πούμε: κάτσε σε μια καρέκλα και πες αυτά που θέλουμε να μας πεις; Τον έχω παντρέψει με την Αννίτα, τον αγαπώ, με έχει πει ξενέρωτη και ηλίθια και γελάω», σχολιάζει η Ρούλα Κορομηλά για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του συνθέτη στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Είχα πει στον Αρναούτογλου ότι θέλω νέα παιδιά να κάνουν τηλεόραση και μου απάντησε: ναι αλλά δεν έρχονται. Γιατί τους πολεμάμε και δεν τους πουσάρουμε τους νέους ανθρώπους; Όλες ξεκινήσαμε κάπως», επισημαίνει σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια.

Τέλος, σε ερώτηση για το θρυλικό δίπολο Κορομηλά-Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά απαντά αντιδρώντας στα κακοπροαίρετα σχόλια.

«Εγώ την Ελένη την αγαπώ και την εκτιμώ. Δεν θέλω να ασχολούμαι με το τι λέει ο καθένας. Πήγα στην εκπομπή της, περάσαμε καταπληκτικά, είπαμε τα δικά μας. Κάνει μία τεράστια πορεία, κάνω κι εγώ τη δική μου και, αν τη χρειαστώ ή με χρειαστεί, ξέρω ότι η μία θα είναι δίπλα στην άλλη για να τη στηρίξει».