Ρούλα Κορομηλά – Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έκαναν να βρεθούν τόσα πολλά χρόνια;

Ρούλα Κορομηλά

"Στην πορεία είδα κι εγώ ότι παίρνω τη δική σου θέση κι έρχεται ένα άλλο κορίτσι νεότερο και λένε το ίδιο που έζησα εγώ με σένα να το βλέπω με μένα κι ένα νεότερο κορίτσι".

Η Ρούλα Κορομηλά και η Ελένη Μενεγάκη κάθισαν απέναντι η μία στην άλλη, το μεσημέρι της Παρασκευής και αποφάσισαν να πουν τις αλήθειες τους. Η κόντρα που επί χρόνια γραφόταν ότι έχουν οι δύο παρουσιάστριες μεταξύ τους, δεν άργησε να πέσει στο τραπέζι της κουβέντας τους.

«Απολύτως προσωπικά δεν έχω τίποτα με την Ελένη. Είμαι χαρούμενη και περήφανη γιατί φτιάχνοντας τον Πρωινό Καφέ, η συνέχεια ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Θα ήμουν ηλίθια αν δεν ήμουν ευχαριστημένη, ειδικά από τη στιγμή που δεν κάναμε το ίδιο πράγμα, εγώ έκανα βραδινά», είπε η Ρούλα Κορομηλά.

«Εγώ δεν έχω μαλώσει ποτέ με την Ρούλα. Δεν είχαμε κάτι να ανταγωνιστούμε» σημείωσε η Ελένη και πρόσθεσε η Ρούλα: «Ήμουν αφοσιωμένη σε αυτό που έκανα, δεν είχα χρόνο καθόλου. Εσύ έκανες αυτό που έκανες. Και δεν ένιωσε την ανάγκη η μία προς την άλλη να βρεθούμε».

«Στην πορεία είδα κι εγώ ότι παίρνω τη δική σου θέση κι έρχεται ένα άλλο κορίτσι νεότερο και λένε το ίδιο που έζησα εγώ με σένα να το βλέπω με μένα κι ένα νεότερο κορίτσι. Και λες κοίτα, τώρα πως ζω την ανάποδη πλευρά από αυτή που ζούσα», εξομολογήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω χωρίς λόγο και να δίνω συνεντεύξεις», τόνισε η Ρούλα Κορομηλά