Ρούλα Κορομηλά: «Δεν έχω θρόνους στην τηλεόραση, δεν έχουμε βασιλεία στην Ελλάδα»

Ρούλα Κορομηλά

"Το να κάνει κάποιος παύσεις το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα".

Η Ρούλα Κορομηλά, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, μίλησε στους δημοσιογράφους για πολλά. Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία βίωσε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της στο Mega, δήλωσε για το μαύρο που έπεσε στο κανάλι:

«Δυστυχώς, ένα ιστορικό κανάλι έφτασε στο τέλος του. Νομίζω ότι ο κόσμος δεν το έχει πιστέψει ακόμα, δεν το έχει συνειδητοποιήσει, όπως κι εγώ. Κι εγώ και πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι δημιούργησαν πολύ ωραία πράγματα στο Mega. Υπήρχε μια ποιότητα εκεί, μια διαφορετικότητα σε όλες τις παραγωγές και όλα τα προγράμματα που είχε το Mega. Δεν θα σας πω τι γίνεται τώρα στην τηλεόραση γιατί δεν θα κρίνω τις δουλειές των συναδέλφων μου».

Πρόκειται να δούμε τη Ρούλα Κορομηλά σύντομα στις οθόνες μας; Η απάντησή της έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: «Δεν είμαι εθισμένη με τίποτα. Δεν έχω θρόνους, δεν έχουμε βασιλεία στην Ελλάδα. Θα το σκεφτώ και θα δω. Το να κάνει κάποιος παύσεις το θεωρώ και λίγο κατόρθωμα. Κάνω πράγματα για μένα και όταν προκύψει κάτι το οποίο θα είναι καλό και θα ενδιαφέρει και τον κόσμο, θα το σκεφτώ. Προς το παρόν χαλαρώνω, ηρεμώ, δημιουργώ και κοιτάζω με πολύ αισιοδοξία το μέλλον και θετικότητα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…