Ρούλα και Ελένη έδωσαν τέλος στην υποτιθέμενη κόντρα

Βίντεο: Τι δήλωσε η Ρούλα και τι απάντησε η Ελένη

Για το αν πρόκειται να πάει η Ρούλα στην εκπομπή της Ελένης, η παρουσιάστρια απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Βεβαίως! Έχω ανοιχτή πρόσκληση». Ο Πέτρος συνέχισε με ερώτηση που αφορούσε στους παίκτες του Greek Idol, οι οποίοι μετά το show εμφανίζονται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και όχι στην Ελένη. Η Ρούλα ήταν σαφής: «Η Ελένη αποφασίζει για την εκπομπή της και πολύ καλά κάνει. Με την πορεία που έχει μπορεί να αποφασίζει μόνη της».

Τη συνέχεια και το τέλος στο θέμα έδωσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη. Αφού έπαιξε το βίντεο με τη συνέντευξη της Ρούλα στο «Βράδυ», η Ελένη είπε: «Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει το πρόγραμμα Σάββατο. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό εκ μέρους μου να διεκδικήσω να πάρω τον παίκτη βάζοντας στην άκρη την εκπομπή της Ναταλίας. Το συζητήσαμε με το κανάλι και είπα αφού η εκπομπή που βγαίνει την επόμενη μέρα είναι της Ναταλίας και της Σίσσυς να πάει εκεί ο παίκτης κι εμείς ερχόμαστε τη Δευτέρα. Έτσι απλά και ωραία».

Για το κάλεσμα της προς τη Ρούλα, η Ελένη ανέφερε: «Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση και είναι θέμα της Ρούλας πότε θα θέλει. Δεν το έχω κάνει με κανέναν καλεσμένο να τον φέρω κάπου. Ο καθένας έχει τη στιγμή του που νοιώθει καλά. Κι εμένα δεν μπορεί κανείς να με βουτήξει με το ζόρι και να πάω καλεσμένη. Ο καθένας έχει τον καιρό του, τη στιγμή του, την ώρα που αισθάνεται καλά και πάει κάπου».

Δείτε το βίντεο: