«Ρουκέτες» στο Survivor για τον Τζέιμς Καφετζή: «Κανένας δεν θα μπορεί να διώξει το αγκάθι»

Survivor

Ασταμάτητα τα πυρά στο Survivor για τον Τζέιμς Καφετζή!

Πόλεμο μέχρις εσχάτων φαίνεται πως έχει ανοίξει στο Survivor ο Αλέξης Παππάς με τον Τζέιμς Καφετζή. Ότι ξεκίνησε ο ηθοποιός στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου και βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, συνέχισε στο επεισόδιο της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, από την παραλία του Αγίου Δομινίκου, ο Αλέξης Παππάς σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αντίπαλο του στην κάμερα του Survivor πως «ο Ηλίας με έδωσε χθες και ήταν αναμενόμενο. Το παρεάκι που κάνει με τον Τζέιμς θα του στοιχίσει πάρα πολύ. Ήδη ο Τζέιμς έχει αποδείξει ότι λειτουργεί σαν κοράκι. Θα σε δει όρθιο, θα περπατάς και μια μέρα εκεί που όλα είναι καλά και είσαι ανυποψίαστος, θα σε κάνει το θήραμα του».

«Θέλει μεγάλη προσοχή ο Τζέιμς. Κόβει έδαφος, μετά φτάνει στα παπούτσια, μετά κόβει αστραγάλους και σιγά σιγά τεμαχίζει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης της κόκκινης πια ομάδας στο Survivor. «Μεγάλη προσοχή στον Τζέιμς γιατί αυτός  θα είναι το μεγάλο αγκάθι που δεν θα μπορεί κανένας μα κανένας να διώξει».

Όλα αυτά, βέβαια, ο Αλέξης Παππάς τα ανέλυσε και στον Σάκη Κατσούλη με την Μαριλένα Ρουμελιώτη προκειμένου, εάν αποχωρήσει, να «κόψουν από τη ρίζα» το πρόβλημα στο μέλλον.