Ρουκ Ζουκ: Πάσχα με την Ζέτα Μακρυπούλια και εκλεκτή παρέα

Ρουκ Ζουκ

Ρουκ Ζουκ Special, Κυριακή του Πάσχα στις 20.00 στον ΑΝΤ1!

Την Κυριακή του Πάσχα, 24 Απριλίου, στις 20:00, το «Ρουκ Ζουκ Special» γιορτάζει και στήνει ένα μοναδικό γλέντι με πολύ παιχνίδι, μουσική, αλλά και όλα τα… απαραίτητα λόγω της ημέρας!

Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται δέκα special καλεσμένους που τα… «σπάνε», παίζοντας και τραγουδώντας για καλό σκοπό, για την ενίσχυση του «Μαζί για το παιδί».

Ο Λευτέρης Πανταζής, η Σοφία Αρβανίτη, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Στέλιος Λεγάκης και η Ματίνα Ζάρα  είναι «Οι Πασχαλινοί», οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ομάδα «Οι Λαμπροί» των Κατερίνας Στανίση, Μπέσσυς Αργυράκη, Γωγώς Τσαμπά, Ελένης Καρουσάκη και Γιάννη Αθητάκη.

Η βραδιά ξεκινάει με το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών. Ποιος έχει το τυχερό αυγό; Μήπως η Ζέτα; Στη συνέχεια, ακολουθούν ξεκαρδιστικές «μάχες», αλλά και ένα μικρό αφιέρωμα στους καλεσμένους με επιτυχίες τους που όλοι αγαπήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε όλα αυτά τα χρόνια.

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 και κάνει τα βράδια μας συναρπαστικά!