Η Ρόδος είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Survivor! Η παραγωγή όμως;

Survivor

Πού θα γίνει ο τελικό του δημοφιλούς reality του ΣΚΑΪ;

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για τον τόπο διεξαγωγής του ημιτελικού και του τελικού του Survivor. Η Ρόδος φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στη φιλοξενία του παιχνιδιού, όμως, η παραγωγή του reality φαίνεται πως δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της.

[dfp_ads id=236982]

Η Αντιπεριφερειάρχης Νησιών Νοτίου Αιγαίου σε θέματα Αθλητισμού, Τουρισμού & Πολιτισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου, αποκάλυψε στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό: «Μας έχουν ενοχλήσει από την παραγωγή του Survivor. Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά αν τελικά θα γίνει ή δεν θα γίνει είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η παραγωγή του Survivor. Δεν είναι σίγουρο που θα γίνει…

Βλέπουν στο νησί μια προοπτική να γίνει εδώ ο τελικός του Survivor στη Ρόδο. Είναι μια τεράστια παραγωγή όπου σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες και για αυτό το λόγο δεν είναι σίγουρο αν θα γίνει εδώ η κάπου αλλού. Απαιτούν πολλά για να γίνει στη Ρόδο, οπότε είμαστε σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή!

Η Ρόδος εδώ και τρία χρόνια έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα για να μπορέσει να γίνει ένας προορισμός που να μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Επομένως έχει την υποδομή η Ρόδος να φιλοξενήσει τον τελικό του Survivor, η περιφέρεια είναι έτοιμη! Από εκεί και πέρα είναι απόφαση των παραγωγών για το τι θα κάνουν! Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε το πρώτο παγκόσμιο beach Tae Kwon do και γενικός η περιφέρεια στηρίζει αυτές τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις στη Ρόδο και η περιφέρεια είναι πάντα κοντά».

Τι τους έχουν ζητήσει

«Όταν επέλεξαν το νησί ήξεραν τι έχει η Ρόδος! Έγιναν συζητήσεις για διάφορα σημεία, μέσα σε αυτά ήταν και η μεσαιωνική παλιά πόλη της Ρόδου, το κάστρο!»