Ρίτα Σακελλαρίου: Η αποκάλυψη 17 χρόνια μετά τον θάνατό της! Τι είχε συμβεί με την Κατερίνα Στανίση;

Ρίτα Σακελλαρίου

«Εγώ στις κατ’ ιδίαν κουβέντες που είχα με την Ρίτα και αυτά που λέγαμε όταν ήμασταν μόνοι μας και κανένας δεν τα άκουγε».

Η Ρίτα Σακελλαρίου “έφυγε” από τη ζωή στις 6 Αυγούστου του 1999 και 17 χρόνια μετά, ο στενός της συνεργάτης, Λάκης Κορρές, αποκάλυψε για τα προβλήματα που είχε κάποτε με την Κατερίνα Στανίση, η οποία είχε παντρευτεί τον γιο της.

«Η Κατερίνα πρώτα απ’ όλα είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Όντως έγιναν πράγματα. Η Ρίτα από τη μεγάλη λατρεία που είχε στα παιδιά της, ξέρεις “ποιος φταίει; Ο τρίτος, ο ξένος”, άρα “φταίει η Κατερίνα”. Εγώ στις κατ’ ιδίαν κουβέντες που είχα με την Ρίτα και αυτά που λέγαμε όταν ήμασταν μόνοι μας και κανένας δεν τα άκουγε, ήταν ότι η Κατερίνα ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Έφτιαξε η σχέση τους. Η Ρίτα “έφυγε” από κοντά μας Αύγουστο. Ένα μήνα πριν είχαμε μιλήσει με την Κατερίνα και ήρθε στο νοσοκομείο και την είδε. Βγήκα έξω, τις άφησα μόνες τους, μιλήσανε, είπαν ότι ήθελαν να πουν, ήρθε η Κατερίνα, την ξαναείδε και όταν “έφυγε” η Ρίτα είχαν λύσει, ας υποθέσουμε, τα προβλήματα που είχαν κάποτε».