Rising Star: Όλα όσα έγιναν στο 4ο Live!

Rising Star

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της βραδιάς!

Περίπου 20 λεπτά μετά τη μία το βράδυ ολοκληρώθηκε το 4o live του Rising Star. 15 διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος στο παιχνίδι, εκ των οποίων οι 12 κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο. Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο Στέλιος Τσάκωνας, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή, μέσω της νίκης του στο «Rythmos Audition». Ο νεαρός έκλεισε με μοναδικό τρόπο τη βραδιά, καθώς τραγούδησε «Τα σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη και με 98% πέρασε στην επόμενη φάση, αποτελώντας τον 13o παίκτη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το 98% είναι παγκόσμιο ρεκόρ στο Rising Star!

01:10 Τελευταίος στη σκηνή ανεβαίνει ο 19χρονος Στέλιος Τσάκωνας, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του «Rythmos Audition». Ο νεαρός τραγούδησε «Τα σχοινιά σου» του Παντελή Παντελίδη, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Γιάννη Ξανθόπουλου με 98%.

00:59 Η Σιντορέλα Οσμάνι τραγούδησε «Duele el corazon» και με 87% στην ψηφοφορία συνεχίζει στο μαγικό ταξίδι του Rising Star.

00:50 Εξαιρετική η ερμηνεία της Ερωφίλης Τζάνου στο «Θα ΄ρθω να σε βρω» και φυσιολογικά πέρασε στην επόμενη φάση με 92%.

00:23 Ο 26χρονος Άρης Βανταράκης τραγούδησε στη σκηνή του Rising Star «Ποιον κοροϊδεύω» και «κέρδισε» τηλεοπτικό κοινό κι επιτροπή, παίρνοντας 88%!

00:13 Η Inga Balanchine από τη Γεωργία εντυπωσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της στο «Sweet about me» και με 91% στην ψηφοφορία πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

23:59 Ο Σωτήρης Καρυστινός, ένας μουσικός του δρόμου, βγήκε στη σκηνή του Rising Star και με τον «Χειμωνανθό» κέρδισε το 95% της ψηφοφορίας.

23:50 Η Ελεάνα Αθανασίου δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση! Τέσσερις αρνητικές ψήφοι από τους κριτές την περιόρισαν στο 37%.

23:35 Ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μαστόρας ανεβαίνουν στη σκηνή του Rising Star και ερμηνεύουν «All of me», «Ένα», «Freedom! ’90», «Τέρμα η ιστορία».

23:19 Ο 40χρονος Μάνος Παπαγιαννάκης τραγούδησε «Μάτια δίχως λογική». Έκανε αρκετά λαθάκια, ωστόσο, κατάφερε με 78% να περάσει στην επόμενη φάση.

23:07 «Crazy» ερμήνευσε η Ηρώ Κλείτου στη σκηνή του Rising Star. Η 25χρονη κοπέλα από τη Λεμεσό ήταν πάρα πολύ καλή και πήρε 94% στην ψηφοφορία.

22:51 Από την Κύπρο και ο επόμενος διαγωνιζόμενος! Ο Νικόλας Ιωαννίδης δεν έπειθε κριτές και κοινό και έμενε εκτός παιχνιδιού, ωστόσο, ο Χρήστος Μάστορας χρησιμοποίησε το «Golden Arrow» και τον έστειλε στην επόμενη φάση.

22:43 Η Αρίστη Πουλλή από την Κύπρο ερμήνευσε «Έχω μια ζωή» στη σκηνή του Rising Star. Οι τρεις αρνητικές ψήφοι από Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή και Κώστα Μακεδόνα έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, ώστε η 22χρονη να μείνει εκτός.

22:23 Η επόμενη διαγωνιζόμενη είναι πάρα πολύ μικρή. Είναι μόλις 14 ετών. Ο λόγος για την Cynthia Veronica Zietara από την Πολωνία. «Non, je ne regrette rien» τραγούδησε, πραγματικά ήταν εκπληκτική και με 95% σήκωσε τον τοίχο. Η ερμηνεία της ήταν τόσο συγκλονιστική που έκανε τη Δέσποινα Βανδή να βάλει τα κλάματα.

22:14 «Ως κι οι θάλασσες» τραγούδησε η Δήμητρα Κελεκίδη στη σκηνή του Rising Star. Εντυπωσιασμένοι οι τέσσερις κριτές μαζί της, της έδωσαν την θετική τους ψήφο και πέρασε στην επόμενη φάση με 90%.

22:04 Το 4o live συνεχίζεται με ένα ντουέτο. Ο Βαγγέλης και η Μαίρη, γνωστοί ως «Just» επέλεξαν να ερμηνεύσουν «Πιο ψηλά», αλλά δεν ήταν καλοί, με αποτέλεσμα να λάβουν αρνητική ψήφο και από τους τέσσερις κριτές. Συγκέντρωσαν μόλις 29% στην ψηφοφορία και φυσιολογικά έμειναν εκτός παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=lTHXKnbynfg&feature=youtu.be

21:44 Δεύτερος στη σκηνή του show βγαίνει ο 30χρονος Απόστολος Λιάπης, ο οποίος ερμηνεύει «Are you gonna be my girl» και ξεσηκώνει κοινό και κριτές, κερδίζοντας έτσι το 88% στην ψηφοφορία.

21:35 Τη βραδιά ανοίγει ο Κωνσταντίνος Σικοτάκης. Ο 16χρονος διαγωνιζόμενος τραγουδάει «Τα καράβια μου καίω», παίρνει 4/4 από τους κριτές και με 93% πέρασε στην επόμενη φάση!

21:30 Η Καλομοίρα κόβει τη βασιλόπιτα του Rising Star!

21:15 Ο Κώστας Μακεδόνας βγαίνει στη σκηνή και ερμηνεύει «Μόνο μια φορά». Μαζί του και η Δέσποινα Βανδή, όπου τραγουδούν μερικές από τις επιτυχίες τους!

Το 4ο live Rising Star μόλις ξεκίνησε. Το μουσικό talent show επιστρέφει απόψε δυναμικά για το πρώτο του live για το 2017 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του Rising Star, οι κριτές υποδέχονται τoν καινούριο χρόνο με εμφανίσεις έκπληξη, ενώ στη σκηνή του “Rising Star” θα ανέβει ο νικητής του «Rythmos Audition» του σταθμού «Ρυθμός 949», ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά όχι μόνο με τον τοίχο αλλά και με τους κριτές.

Οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στη σκηνή και να «κερδίσουν» κοινό και κριτική επιτροπή.

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο 3ο live!

Επιμέλεια:

Λία Παππά

Φίλιππος Αντωνίου