Rising Star: Λαμπερή πρεμιέρα – Όλες οι εμφανίσεις

Rising Star

Δείτε όλα όσα έγιναν στο πρώτο live του νέου μουσικού talent show του ΑΝΤ1! Πόσοι κατάφεραν να σηκώσουν τον τοίχο;

Το πολυαναμενόμενο Rising Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής στον ΑΝΤ1. Στο πιο εντυπωσιακό πλατό της ελληνικής τηλεόρασης δοκίμασαν την τύχη τους τα πρώτα 12 υποψήφια «αστέρια». Ο τοίχος σηκώθηκε 9 φορές, ενώ για 3 από τους συμμετέχοντες το μουσικό ταξίδι τελείωσε στο πρώτο live. Οι τηλεθεατές και οι κριτές ψήφισαν και αποφάσισαν…

Δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του show: 

00:52 Ο 27χρονος Σπύρος Μίτσουλης σάρωσε με το You raise me up και «τσάκισε» τον τοίχο με 96%! Ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η πρώτη βραδιά του Rising Star…

00:35 Η Κλώντια – Άννα Γιαουπλάρη είναι μόλις 16 χρονών και της αρέσουν τα ρεμπέτικα. Στην πρεμιέρα του νέου talent show του ΑΝΤ1, ωστόσο, επιλέγει Τα Ήσυχα Βράδια και σηκώνει τον τοίχο με ποσοστό 94%!

00:12 Ο Βέλλος Πουρπουτίδης πιστεύει ότι μπορεί να ανεβάσει τον τοίχο του Rising Star. Ένα μήνυμα του πατέρα του λίγο πριν ξεκινήσει την ερμηνεία του τον συγκινεί αλλά του φέρνει και γούρι που… φτάνει στο 94%!

00:02 Ο Γιώργος Μεταξάς έχει δύο παιδάκια και στα 40 του χρόνια ελπίζει σε μια καριέρα. Ο Γιώργος διαγωνίζεται απόψε με το Ποια νύχτα σε έκλεψε. Οι κριτές διχάζονται, ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή ψηφίζουν όχι και τον αφήνουν στο 60%…

23:36 Η Χριστιάννα Μήττα είναι 19 χρονών και διαγωνίζεται στην πρεμιέρα του Rising Star με το When I was your man του Bruno Mars και σκαρφαλώνει στο 92%!

23:08 Η Γεωργία Κούκα είναι 25 ετών με φωνή …μικρού παιδιού! Η ιδιαιτερότητα στη φωνή της, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της με το Cheap Thrills,  δεν την βοηθά. Συγκεντρώνει μόνο το 29% των θετικών ψήφων του κοινού και καμία ψήφο από την κριτική επιτροπή.

22:56 Ο Γιάννης Ξανθόπουλος είναι μόλις 16 ετών. Στη σκηνή του Rising Star ανεβαίνει με τραγούδι του Αντώνη Ρέμου. Ο τοίχος σηκώνεται πολύ πριν ολοκληρώσει την εμφάνισή του και το ποσοστό του εκτοξεύεται στο 98%! Οι κριτές τον χειροκροτούν όρθιοι εκστασιασμένοι από την ερμηνεία του!

22:33 Η Στέβη Σεμιτέκολου τραγούδησε Lost On You και πέρασε οριακά με 71%. Η Δέσποινα Βανδή έδωσε αρνητική ψήφο.

22:20 Ο Κώστας Θωμόπουλος είναι επαγγελματίας τραγουδιστής και έχει απόψε ένα διπλό στοίχημα να κερδίσει. Εκτός από τις ψήφους του κοινού πρέπει να πείσει και τη Δέσποινα Βανδή να πατήσει το ΝΑΙ, καθώς η τραγουδίστρια έχει αντιρήσεις… Τελικά, δεν καταφέρνει τίποτα από τα δύο. Η Δέσποινα και ο Χρήστος Μάστορας ψηφίζουν αρνητικά και ο Κώστας συγκεντρώνει μόνο το 50% και ο τοίχος δεν σηκώνεται.

21:59 Ο Αλέξανδρος και ο Θάνος Παϊτέρης είναι οι γιοι του Βασίλη Παϊτέρη! Είναι 27 και 26 ετών αντίστοιχα και διαγωνίζονται μαζί στις Ανόητες Αγάπες του Χάρη & Πάνου Κατσιμίχα. Οι θετικές ψήφοι άγγιξαν το 91%!

21:48 Δεύτερος στη σκηνή του Rising Star ο Μανώλης Πανάτος από την Κάλυμνο. Με παραδοσιακό ρυθμό -τραγούδησε Βάρκα Γιαλό του Βασίλη Τσιτσάνη- κατάφερε να συκώσει τον τοίχο με 75%.

21:25 Πρώτος πίσω από τη σκηνή του πρώτου Rising Star στην Ελλάδα στέκεται ο 23χρονος Μιχάλης Καραγκούνης. Μετά από πολλά δευετρόλεπτα αγωνίας ο τοίχος σηκώνεται με ποσοστό 93%!

21:16 Η Καλομοίρα μπαίνει στην παρέα του Rising Star! Πρώτη καλησπέρα στα κόκκινα και με διάπλατα χαμόγελα! Social Media Queen!

Καλομοίρα

21:06 Οι τέσσερις κριτές: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας μπαίνουν στη σκηνή. Οι θεατές ενθουσιασμένοι σε ατμόσφαιρα πανηγυρική…

Rising Star

21:02 Ο λαμπερός και φανερά ανανεωμένος Γιώργος Λιάγκας δίνει το σύνθημα της έναρξης!

Γιώργος Λιάγκας

Το Rising Star, το πιο πρωτοποριακό και διαδραστικό talent show παγκοσμίως, κάνει πρεμιέρα απόψε στον ΑΝΤ1. Τον πρώτο λόγο έχουν τώρα οι τηλεθεατές και ψηφίζουν live τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού μέσω της εφαρμογής Rising Star Greece.

Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν και να καθοδηγήσουν οι κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Κώστας Μακεδόνας και Χρήστος Μάστορας. Ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην παρουσίαση του show μαζί με την Καλομοίρα που θα μεταφέρει τον παλμό από το backstage.

[dfp_ads id=236982]

Πως ψηφίζουμε…

Αυτό που διαφοροποιεί το Rising Star από τα υπόλοιπα μουσικά shows είναι ότι ο τηλεθεατής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και ψηφίζει σε πραγματικό χρόνο τον διαγωνιζόμενο, μέσω της δωρεάν εφαρμογής “Rising Star Greece”,  κατάλληλη για φορητές συσκευές (smartphones & tablets). Ο χρήστης προκειμένου να μπορεί να ψηφίσει θα πρέπει να κάνει εγγραφή είτε μέσω του λογαριασμού του  στο Facebook είτε στο Twitter, είτε στο Google+.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται σε 18 live επεισόδια με πολύ τραγούδι, εξαιρετικές ερμηνείες, δράση αλλά και αγωνία για το αποτέλεσμα. Σήμερα, θα δούμε τους διαγωνιζόμενους πίσω από έναν μεγάλο ψηφιακό τοίχο, χωρίς οπτική επαφή με το κοινό και τους κριτές. Κάθε φορά που ένας τηλεθεατής θα δίνει θετική ψήφο στον εκάστοτε τραγουδιστή και εφόσον το επιθυμεί, θα εμφανίζεται η φωτογραφία του στον ψηφιακό τοίχο.

Όταν οι ψήφοι των τηλεθεατών ξεπεράσουν το απαιτούμενο ποσοστό, μέσω του Rising Star Greece, τότε αυτομάτως ο τοίχος ανεβαίνει, ο διαγωνιζόμενος βλέπει το κοινό και τους κριτές και περνάει στο επόμενο στάδιο του show. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ψήφος του κάθε κριτή αντιστοιχεί στο 7%.

Επιμέλεια:

Γιώργος Σκρομπόλας

Φίλιππος Αντωνίου