Rising Star: Το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα πριν την πρεμιέρα

Rising Star

Το Rising Star κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Λίγο πριν το Rising Star κάνει πρεμιέρα στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 απόψε Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 21:00 ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έδωσε το δικό του μήνυμα για το talent show που ξεκινά καλώντας μας να πάμε μια βόλτα στα αστέρια…

Τελευταιες ετοιμασιες… Στις 21:00 σας καλω για μια βολτα στ αστερια… Ξεκιναμε!!! @risingstarant1 στον @ant1tv

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giwrgos Liagas (@gliagas) στις

Ο παρουσιαστής περιέγραψε τον τοίχο με τον οποίο έχουν να αναμετρηθούν οι διαγωνιζόμενοι τραγουδιστές ως …τέρας και αναφερόμενος στην εφαρμογή μέσω τις οποίας όλοι οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον καλλιτέχνη που επιθυμούν προκειμένου να κινήσουν αυτό το τέρας, είπε πως ήδη πάνω από 130.000 έχουν κατεβάσει την εφαρμογή του Rising Star.

Rising Star: Πώς οι τηλεθεατές θα γίνονται κριτές

«Είναι το πιο ακριβό show που έχει γίνε ποτέ στην Ελλάδα. Είναι αυτός ο τοίχος, το τέρας που λέμε εμείς που ζυγίζει 2,5 τόνους και καλείται κάθε παίκτης να αναμετρηθεί με τον τοίχο που ουσιαστικά είναι ο κόσμος που μας βλέπει. Ήδη να πω ότι μέχρι και πριν λίγη ώρα που είχαμε μπει στο σύστημα, έχουν γραφτεί πάνω από 130.000 Έλληνες έτοιμοι να ψηφίσουν. Φαντάζομαι ότι στις 21:00 που θα αρχίσει το show, θα γραφτούν πολλοί περισσότεροι, ελπίζω να ξεπεράσουμε τις 200-300 χιλιάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ όσα είπε στο δελτίο του ΑΝΤ1:

Απόψε στο zappIT.gr βλέπουμε παρέα την πρεμιέρα του Rising Star!