Rising Star – Hot Seat: Η επόμενη φάση θα είναι καυτή!

Rising Star

20 διαγωνιζόμενοι τραγουδιστές στην επόμενη φάση του Rising Star! Ποια θα είναι η νέα διαδικασία;

Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 21:00, στον ΑΝΤ1 ξεκινάει η επόμενη διαγωνιστική φάση του Rising Star – Hot Seat με 5 live επεισόδια.

Η φάση των “Duets” ολοκληρώθηκε.

Το ένα και μοναδικό live επεισόδιο των “Duets” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου με εξαιρετικές ερμηνείες και δυνατές στιγμές μεταξύ των ντουέτων.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις ομάδες έγιναν δύο με τον Αντώνη Ρέμο να ενώνει τις δυνάμεις του με τον Χρήστο Μάστορα και η Δέσποινα Βανδή με τον Κώστα Μακεδόνα. Στο στάδιο αυτό, οι διαγωνιζόμενοι -των δύο πλέον ομάδων- χωρίστηκαν σε ντουέτα, τα οποία μονομάχησαν μεταξύ τους.

Την έναρξη του μουσικού talent show σήμανε ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζοντας κοινό, κριτές και τηλεθεατές. Το πλατό του Rising Star υποδέχθηκε την παράσταση “Mamma Mia” με τους Αργύρη Αγγέλου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άκη Σακελλαρίου, Demy, Άρη Μακρή, Μπέτυ Μαγγίρα και Μαριέλλα Σαββίδου να ανεβαίνουν στη σκηνή και μαζί με τη Δέσποινα Βανδή που πρωταγωνιστεί να τραγουδούν μερικά από τα τραγούδια του μιούζικαλ. Η Καλομοίρα μας μετέφερε όλες τις εξελίξεις από το “Blue Room” και τα σχόλια από τα social media.

Τα “Duets” έληξαν με τις ομάδες των Αντώνη Ρέμο – Χρήστο Μάστορα και Δέσποινα Βανδή – Κώστα Μακεδόνα να ισοφαρίζουν σε 4-4 (συνολικά 16 παίχτες). Oι κριτές του “Rising Star” μόνο για αυτό το live «έσωσαν» από έναν παίχτη της επιλογής τους με τον οποίο θα συνεχίσουν στις επόμενες φάσεις. Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε να συνεχίσει με την Kianna (67%), η Δέσποινα Βανδή με τον Κωνσταντίνο Γεωργίου (69%), ο Κώστας Μακεδόνας με την Inga Balachine (69%) και ο Χρήστος Μάστορας με τον Απόστολο Λιάπη (78%).

Rising Star: Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση και ποιοι αποχώρησαν

Οι 20 παίχτες που συνεχίζουν στο “Rising Star – Hot Seat” είναι οι…

Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: Έλενα Παναγιωτίδου (88%), Ηρώ Κλείτου (88%), Σωτήρης Καρυστινός (87%) , Κλώντια Άννα Γιαουπλάρη (87%) , Δημήτρης Γερογιάννης (88%), Κιάννα (67%)

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή : Δημήτρης Αβραμόπουλος (82%), Στέλιος Τσάκωνας (82%), Νίκος Μακαντάσης (79%), Cynthia Veronica Zietara (86%), Κωνσταντίνος Γεωργίου(69%)

Από την ομάδα του Κώστα Μακεδόνα: Αναστασία Ιωακειμίδου (81%), Κέλλυ Βουδούρη (81%), Μηνάς Τσίγκος (79%), Μιχάλης Καραγκούνης (86%), Inga Balanchine (69%)

Από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα : Περσεφόνη Μήλια (87%), Γιάννης Ξανθόπουλος (88%), Πάνος Σμυρναίος (87%), Απόστολος Λιάπης (78%)

Δείτε εδώ όλα για νέα για το Rising Star!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ: “Rising Star – Hot Seat”

Την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1 ξεκινά η επόμενη διαγωνιστική φάση, “Rising Star – Hot Seat”. Στο στάδιο του “Rising Star – Hot Seat” οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να παραμείνουν στο μουσικό talent show ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε solo εμφανίσεις. Στο πρώτο επεισόδιο θα υπάρχει τετραπλή αποχώρηση (ένας παίχτης ανά ομάδα) και στα υπόλοιπα 4 επεισόδια, μέχρι τον ημιτελικό, θα έχουμε μονή αποχώρηση (ένας παίχτης ανά επεισόδιο).