Rising Star: Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που περνάει στον τελικό!

Rising Star

Ήταν εκείνος που παρέμεινε στην καρέκλα του Rising Star μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης του ημιτελικού! Ακούστε το τραγούδι του!

Τα δεδομένα άλλαξαν στον ημιτελικό του Rising Star και η καρέκλα έγινε το ζητούμενο για τους 12 παίκτες που διαγωνίστηκαν. Στην πρώτη φάση του Rising Star ο Πάνος Σμυρναίος από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα κατάφερε συγκεντρώνοντας 84% με την ερμηνεία του στο «Πούλα με» να καθίσει στην καρέκλα από τις πρώτες στιγμές του live του ημιτελικού και παρέμεινε εκεί μέχρι που στη σκηνή εμφανίστηκε ο Σωτήρης Καρυστινός και απέσπασε 88% με το «Σου μιλώ και κοκκινίζεις».

[dfp_ads id=236982]

Η ομάδα του Χρήστου Μάστορα όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα. Ο Γιάννης Ξανθόπουλος που από την αρχή της διαδρομής αυτού του show έκανε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το κατόρθωσε και στον ημιτελικό και με το «Αναπάντητα» συγκέντρωσε 91%.

Τελευταίος στην πρώτη φάση του ημιτελικού τραγούδησε ο Στέλιος Τσάκωνας από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Με το «Είμαι παιδί γενναίο» συγκέντρωσε 82% και δεν κατάφερε να σηκώσει τον Γιάννη Ξανθόπουλο από την καρέκλα του.

Ο πρώτος παίκτης που περνά στον μεγάλο τελικό του Rising Star είναι ο Γιάννης Ξανθόπουλος.