Rising Star: Όλα όσα έγιναν στο 2ο Live!

Rising Star

Δείτε ποιοι παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση και πόσοι αποκλείστηκαν!

Δεκαπέντε λεπτά μετά τη μία έπεσε η αυλαία του 2ου live του Rising Star. 8 παίκτες πέρασαν στην επόμενη φάση και 6 διαγωνιζόμενοι αποκλείστηκαν. Η βραδιά σημαδεύτηκε από ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα γεγονός, τη λιποθυμία ενός παίκτη πάνω στη σκηνή. Ο Γιώργος Καραδημήτρης έχασε τις αισθήσεις του όταν διαπίστωσε ότι τον είχαν καταψηφίσει κριτές και κοινό. Ευτυχώς, συνήλθε ελάχιστα λεπτά αργότερα και δεν κινδύνευσε η υγεία του.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Rising Star

01:07 Ο Γιώργος Μπαλτάς δοκιμάζει τελευταίος την τύχη του απόψε με το Ομολογώ. Οι κριτές διχάζονται και ο Γιώργος δεν περνάει. Δεν ξεπερνά το 64%.

00:55 H εντυπωσιακή Εβελίνα Μπούρα είναι 23 ετών και θα ανέβει στη σκηνή του Rising Star με το Ρώτησα. Η διαγωνιζόμενη δεν τα καταφέρνει, περιορίζεται στο 61%.

00:31 Ο Μηνάς Τσίγκος τραγούδησε In The Air Tonight και σήκωσε τον τοίχο με 81%. Ωστόσο, δεν τον ψήφισε η Δέσποινα Βανδή.

00:15 Ο Γιώργος Καραδημήτρης με Το σημάδι του έρωτα δεν καταφέρνει να πείσει κανέναν κριτή, ούτε το κοινό. Το ποσοστό του δεν ξεπερνά το 46%. Δευτερόλεπτα μετά το τέλος της ερμηνείας του, ο Γιώργος χάνει τις αισθήσεις του και τον κρατά ο Γιώργος Λιάγκας πριν πέσει στο έδαφος.

23:58 Ο Πάνος Σακκάτος ανεβαίνει στη σκηνή με το Μόνο εξ επαφής, μια λάθος επιλογή τραγουδιού που του στοιχίζει… Μόνο ο Χρήστος Μάστορας του δίνει θετική ψήφο και το ποσοστό του δεν ξεπερνά το 37%.

23:42 O Νίκος Θωμαΐδης είναι 22 ετών και ήρθε από τη Νότια Αφρική για να πάρει μέρος στο Rising Star. Με την επιλογή του να ερμηνεύσει το Έτσι Ξαφνικά, ο τοίχος χτυπάει κόκκινο με 94%!

23:21 H Έμμα Γαλανάκη είναι μόνο 18 ετών αλλά η φωνή της είναι μαγική. Με το Summertime κερδίζει κριτές και κοινό και ο τοίχος σηκώνεται αυτή τη φορά με 86%.

23:10 Η Μαρία Ζούκα 24 ετών τραγουδάει Το Λάθος και εκτοξεύεται στο 95%! Όμως ο τοίχος δεν σηκώνεται! Τεχνικό πρόβλημα κρατά τον τοίχο κατεβασμένο, παρά τις προσπάθειες Ρέμου και Μάστορα να τον σηκώσουν χειροκίνητα!

23:00 Ο Αντώνης Ρέμος παίρνει θέση για push ups επειδή έχασε το στοίχημα που είχε βάλει με τη Δέσποινα Βανδή, καθώς ο Γιάννης Γιαννατσής δεν πέρασε.

22:45 Ο Γιάννης Γιαννατσής χάνει το στοίχημα να κερδίσει κριτές και τηλεθεατές με το Say Something. Δεν περνά στην επόμενη φάση αφού περιορίζεται στο 53%.

22:31 Η Δώρα Μηλιοπούλου είναι 21 ετών και στέκεται πίσω από τον τοίχο του Rising Star με το Stand By Me. Με την ψήφο του Αντώνη Ρέμου την τελευταία στιγμή, το ποσοστό της Δώρας εκτοξεύεται στο 90%. Ο τραγουδιστής έχει κάποιες αμφιβολίες, τις οποίες και εκφράζει. Ο Χρήστος Μάστορας αναλαμβάνει δράση για να αντιστρέψει το κλίμα…

22:03 Ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης τραγούδησε πως… Θέλω Να Με Νιώσεις και οι τέσσερις κριτές τον σώζουν, καθώς το ποσοστό του δεν ξεπερνά συνολικά το 75%. Με τα σχόλια τους στη συνέχεια, ωστόσο, οι κριτές «καίνε» τον εγκέφαλο του Γιώργου Λιάγκα. Όλοι δηλώνουν ότι μετάνιωσαν που έδωσαν τη θετική τους ψήφο…!

21:51 Οι Free & Arva ανεβαίνουν στη σκηνή του Rising Star με το Dark Horse. Ο Arva δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αρβανίτη, γιο του γνωστού σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη. Οι δυο τους καταφέρνουν να περάσουν με ποσοστό 87%. Παρών στο κοινό και ο νονός του Γιώργου, ο Τζώνυ Βαβούρας.

21:27 Η εμφάνιση του Στέφανου Γιοβανόβσκι απογοητεύει κοινό και κριτές. Ο 24χρονος έχει αρκετό άγχος και η ερμηνεία του στο Θεός Αν Είναι είναι μέτρια. Δεν ξεπερνά το 45%.

21:14 H Αντιγόνη Συμεωνίδη είναι 21 ετών και ανοίγει την αποψινή βραδιά με το Rude. Η καρδιά όλων χτυπάει δυνατά το τραγούδι τελειώνει και η Αντιγόνη κόβεται με 69%! Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει… Οι τελευταίες ψήφοι προστίθενται στο ποσοστό της και αυτό ανεβαίνει στο 70%. Ο τοίχος σηκώνεται! Η Αντιγόνη παραμένει παγωμένη, δεν έχει καταλάβει πως έχει περάσει!

21:00 Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχεται κοινό και τηλεθεατές στο 2ο live του Rising Star. Οι κριτές δείχνουν για πρώτη φορά …τα δόντια τους ο ένας στον άλλον!

Το Rising Star επιστρέφει κι απόψε δυναμικά με σκοπό να αναδείξει τις καλύτερες φωνές, τις οποίες οι τηλεθεατές καλούνται να κρίνουν και να καθορίσουν αν θα συνεχίσουν στο παιχνίδι ή όχι. Μετά τη λαμπερή πρεμιέρα της προηγούμενης Κυριακής, όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο live.

Επιμέλεια:

Γιώργος Σκρομπόλας

Φίλιππος Αντωνίου