Ripley: Ο ταλαντούχος Άντριου Σκοτ είναι στο Netflix

Η πολυαναμενόμενη σειρά 8 επεισοδίων «ανέβηκε» εδώ και μερικές ώρες στο Netflix. «Ripley» ο Άντριου Σκοτ.

Από Μοριάρτι στον Σέρλοκ Χολμς ή ιερέας σε… αναβρασμό στο Fleabag, ο Άντριου Σκοτ «ντύνεται» Τόμας Ρίπλεϊ στη νέα ομώνυμη σειρά του Netflix.

Η σειρά «Ripley» ανέβηκε από σήμερα (04.04.2024) στο Netflix και φέρνει μαζί της «αέρα» από τον παλιό κινηματογράφο. Είναι ασπρόμαυρη, καλογυρισμένη και με «δυνατό» καστ.

Το «Ripley» είναι, ακόμα μια διασκευή του μυθιστορήματος της Πατρίσια Χάισμιθ.

Η ιστορία της σειράς ακολουθεί «τον Τομ Ρίπλεϊ στη Νέα Υόρκη του 1960 όταν προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να φέρει πίσω τον περιπλανώμενο γιο του».

Ripley: Η περιγραφή του Netflix

Ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας απατεώνας που ζει στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στο σπίτι.

Όταν ο Τομ αποδέχεται τη δουλειά, κάνει το πρώτο βήμα για μια περίπλοκη ζωή με δόλο, απάτη και φόνο.

Ο Άντριου Σκοτ υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, η Ντακότα Φάνινγκ, τη Μαρτζ Σέργουντ και ο Τζόνι Φλιν, τον Ντίκι Γκρίνλιφ.

Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Έλιοτ Σάμνερ, Μαουρίτσιο Λομπάρντι, Μαργκερίτα Μπούι, Τζον Μάλκοβιτς, Κένεθ Λόνεργκαν και Αν Κιούζακ.

Το «Ripley» είναι μια συμπαραγωγή των Showtime και Endemol Shine North America σε συνεργασία με την Entertainment 360 και τη Filmrights.

Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Στίβεν Ζάλιαν, Γκάρετ Μπας, Κλέιτον Τάουνσεντ, Γκιμόν Κασαντί, Μπεν Φόρκνερ, Σάρον Λέβι και Φιλίπ Κιλ της Diogenes.

Ο Σκοτ θα έχει επίσης ρόλο παραγωγού στη σειρά.

Τα οκτώ επεισόδια της σειράς είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Στίβεν Ζάλιαν.