Ρημάζει η άλλοτε εντυπωσιακή βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο

Μιχάλης Ασλάνης

Θλιβερές εικόνες εγκατάλειψης...

Περίπου πέντε χρόνια μετά από τον θάνατο του, η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο ρημάζει. Οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω είναι θλιβερές. Η παλιά αίγλη ανήκει πλέον στο παρελθόν, έχει πια ξεθωριάσει. Σκουριασμένα έπιπλα και παρατημένα αντικείμενα, γλάστρες πεσμένες από τον άνεμο…

[dfp_ads id=236982]

Η άλλοτε εντυπωσιακή βίλα, που βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια, χτίστηκε πριν από 27 χρόνια. Το εσωτερικό του σπιτιού διαθέτει μοναδικής αισθητικής έπιπλα, καθρέφτες στους τοίχους και πανάκριβα υφάσματα συνδυασμένα με την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Το 2010 ήταν η πρώτη φορά που ο σχεδιαστής κάλεσε ειδικούς που θα αναλάμβαναν αντί για εκείνον την ενοικίαση, καθώς και τη σωστή προώθηση του σπιτιού μέσω διάσημων σελίδων στο διαδίκτυο.

Μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη οι τρεις αδελφές του δεν ήταν διατεθειμένες, λόγω των χρεών που άφησε πίσω του, να δεχτούν την κληρονομιά. Η βίλα πέρασε στα χέρια του κράτους και δεν έχει πωληθεί, με αποτέλεσμα να έχει αφεθεί στο έλεος του καιρού και του χρόνου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…