Ρίκα Διαλυνά: «Είμαι η μόνη σταρ Ελλάς που έχει πάει με δικά της έξοδα»

Ρίκα Διαλυνά

"Τα καλλιστεία μπήκαν στη ζωή μου κατά λάθος, δεν μπήκαν από μένα και μάλιστα πολύ άσχημα" εξομολογήθηκε η Ρίκα Διαλυνά.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε η Ρίκα Διαλυνά, το απόγευμα της Τετάρτης, στην κάμερα του Στούντιο 4 και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Κούρο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου αναφέρθηκε στην καλλιτεχική και προσωπική της διαδρομή αλλά και την εποχή των καλλιστείων.

Ειδικότερα, η Ρίκα Διαλυνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ζωή μου είναι μια σύμπτωση και ένα όνειρο διότι από μικρό παιδάκι έκανα όνειρα. Πάντα έκανα όνειρα στη ζωή μου και φαίνεται πως ο Θεούλης με είδε καλό παιδί και είπε να μου τα πραγματοποιήσει. πιστεύω πάρα πολύ, μα πάρα πολύ, στην τύχη! Για μένα η ζωή είναι τύχη, αγάπη για αυτό που ήθελα και άρχισαν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν το ένιωθα σαν ανάγκη το να βρεθώ στο Χόλιγουντ, να βρεθώ με ηθοποιούς και να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα».

«Τα καλλιστεία μπήκαν στη ζωή μου κατά λάθος, δεν μπήκαν από μένα και μάλιστα πολύ άσχημα. Είχα φύγει από την Κρήτη για να πάω στην Αθήνα να σπουδάσω, κάποια στιγμή βλέπουμε στην εφημερίδα για τα καλλιστεία το όνομα μου. Ο πατέρας μου έγινε τόσο έξω φρενών διότι νόμιζε ότι εγώ είχα βάλει την φωτογραφία ενώ δεν ήταν από μένα αλλά από έναν φίλο της θείας μου».

«Είμαι η μόνη σταρ Ελλάς που έχει πάει με δικά της έξοδα. Διότι μου έδωσαν από την εφημερίδα πέντε ονόματα για να πάω να ζητήσω χρήματα. Όταν το είπα στον πατέρα μου έγινε τόσο έξω φρενών… Μου έκανε αυτός τα έξοδα λοιπόν» συμπλήρωσε η Ρίκα Διαλυνά στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.