Ρία Κολοβού: «Τι σας ενόχλησε και με κατηγορήσατε» – Νίκος Παρτσώλης: «Τίποτα»

Ρία Κολοβού

"Συγκρίναμε αυτά τα δύο γεγονότα, που είναι άτοπο για εμένα. Δεν ήταν πολύ δίκαιο από μέρους σας" είπε με παράπονο η Ρία Κολοβού.

Η Ρία Κολοβού φιλοξενήθηκε στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Κατά την έναρξη της συζήτησης θέλησε να ξεκαθαρίσει μία παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί με σχόλια του Νίκου Παρτσώλη που την ενόχλησαν

Ρ.Κ.: Μπορώ να τα πω ένα χεράκι γιατί τόσο καιρό ο κ. Παρτσώλης τα έλεγε σε εμένα; Με όλον τον σεβασμό, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, αλλά βγαίνοντας από το παιχνίδι άκουσα ότι τοποθετήθηκε λίγο άδικα για εμένα κι είπα ότι θα έρθω κ. Παρτσώλη στην εκπομπή και θα σας τα πω. Πείτε μου τι σας ενόχλησε και με κατηγορήσατε;
Ν.Π.: Τίποτα. Εγώ παράθεση γεγονότων έκανα κι εξέφρασα την άποψή μου. Αν ήταν άδικη… άποψη είναι.

Στην συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε το περιστατικό που την ενόχλησε και την σύγκριση που υπήρξε με την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια και την επίθεση σε Τούρκο παίκτη κατά την προηγούμενη συμμετοχή της.

Ρ.Κ.: Το συμβάν που έγινε τότε, δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν που έγινε φέτος. Συγκρίναμε αυτά τα δύο γεγονότα, που είναι άτοπο για εμένα. Δεν ήταν πολύ δίκαιο από μέρους σας… Αλλά όλα είναι καλά. Με ό,τι και να έκανα μέσα στο παιχνίδι ήταν απέναντί μου… Απευθύνθηκα στον Νίκο ότι ήταν λίγο άδικος μαζί μου.
Ν.Π.: Ναι, αλλά τώρα που σου είπα ότι ξέρω τα πάντα για εκεί μέσα και το κατάλαβες, συμπαθηθήκαμε.