Ρένος Χαραλαμπίδης: «Στα γυρίσματα γίνομαι αντιπαθητικός και μαλ…»

Ρένος Χαραλαμπίδης

"Μετάνιωσα πάρα πολύ που είπα όχι στον ρόλο του Μάνθου στο Κωνσταντίνου και Ελένης" παραδέχεται ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τα λάθη που μετανιώνει, ενώ παραδέχεται ότι η ανάγκη του για τελειότητα συχνά τον κάνει αντιπαθητικό.

«Σε κριτική επιτροπή δεν μπορώ να είμαι. Δυσκολεύομαι πολύ ψυχικά να κρίνω, μου φαίνονται όλοι πολύ καλοί. Σαν παρουσιαστής όμως θα ήθελα να το κάνω, για να τα κάνω όλα μπάχαλο. Να πατάει το κουμπί ο τηλεθεατής και να λέει: τι θα γίνει σήμερα με τον Ρένο;» δηλώνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την παρουσίαση στην τηλεόραση.

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει; «Πολλά. Είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνουν στη ζωή για έναν και μοναδικό λόγο: για να βγάζω κέρδος από τα λάθη μου. Στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» μου είχε προτείνει ο Χάρης να παίξω τον ρόλο που έπαιξε εξαιρετικά ο Κούκουρας. Το μετανιώνω πάρα πολύ» παραδέχεται ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έχει ερωτευθεί συμπρωταγωνίστριά του ή να τον έχει ερωτευτεί εκείνη, ο Ρένος Χαραλαμπίδης ξεκαθαρίζει μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όχι, ποτέ. Είμαι πολύ αντιπαθητικός στα γυρίσματα, γιατί έχω τέτοια αγωνία να βγει καλό που είμαι… θα το πω… μαλ…».