Ρένος Χαραλαμπίδης: «Ηθοποιοί και τεχνικοί έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου»

Ρένος Χαραλαμπίδης

"Πίστευα ότι το Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα δεν θα το δει κανένας. Ήμουν σίγουρος. Έπαιξε πέρσι σε επανάληψη στο Mega και ήταν πρώτο σε τηλεθέαση" αποκαλύπτει ο Ρένος Χαραλαμπίδης. 

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής DOT. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στη δημοσιογράφο Τατιάνα Χατζή για την παράσταση «Φτηνά Τσιγάρα», την πορεία του στον χώρο του θεάτρου και τα πράγματα που έχει μετανιώσει.

«Δεν πήγα όπως προσδοκούσα να πάω. Έχω ένα μερίδιο ευθύνης στο ότι δεν πρόσεξα την εικόνα μου και μπέρδεψα το κοινό. Υπήρχαν οι καλλιτέχνες των σοβαρών θεαμάτων και οι τηλεοπτικοί. Έλα που εγώ, για να βγάλω τα λεφτά για τις ταινίες μου, πήγαινα και έπαιζα στην τηλεόραση. Εκεί νομίζω ότι μπερδεύτηκε το κοινό» δηλώνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Μετανιώνω και δεν με συγχωρώ πολλές φορές. Το επόμενο στάδιο είναι να αρχίσω να συγχωρώ τον εαυτό μου. Ό,τι έκανα το έκανα με δουλειά και πολλή βοήθεια από φίλους ηθοποιούς και τεχνικούς. Έρχονταν και έπαιζαν δωρεάν στις ταινίες μου» εξομολογείται.

«Έπαιζα πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση για να έχω μετά δουλειά. Είμαι από τους ηθοποιούς που πήγαινα από τη μια δουλειά στην άλλη με βάση την επιτυχία. Ήξερα ότι αν δεν φέρω κέρδη και νούμερα, δεν θα με ξαναπάρουν. Πέρασα από όλα τα στάδια της ηθοποιίας, το κομπαρσιλίκι, τον πρώτο, δεύτερο, πέμπτο ρόλο» αναφέρει ο ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Δεν είμαι καλός στο εμπορικό κομμάτι της δουλειάς μου, δεν μου κόβει. Πίστευα ότι το Κάτι Τρέχει Με Τους Δίπλα δεν θα το δει κανένας. Ήμουν σίγουρος. Έπαιξε πέρσι σε επανάληψη στο Mega και ήταν πρώτο σε τηλεθέαση» αποκαλύπτει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.