Ρένος Χαραλαμπίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει»

Ρένος Χαραλαμπίδης

"Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι" υπογραμμίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Φάντασμα της όπερας» βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και εκεί τον συνάντησαν οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κλήθηκε να τοποθετηθεί για την απόφαση της δικαιοσύνης σχετικά με τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη.

Ειδικότερα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κοιτάξτε, χύθηκε πάρα πολύ αίμα και έγιναν μεγάλοι αγώνες για να μην δικάζουμε σε λαϊκά δικαστήρια. Πάντα το έλεγα, από την αρχή, ότι πρέπει να περιμένουμε την δικαιοσύνη και η δικαστική αρχή είναι ανεξάρτητη.

«Τελικά τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι όπως η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» πρόσθεσε, επίσης, ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

Στην ίδια εκδήλωση και στο ίδιο απόσπασμα, που προβλήθηκε στο MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης, η Τραϊάνα Ανανία δήλωσε για το ίδιο θέμα πως «δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Νομίζω ότι μας ενδιαφέρει όλους ο αγώνας που δίνουμε τώρα οι ηθοποιοί και οι καλλιτέχνες για το διάταγμα. Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει γίνει τελευταία και γι’ αυτό δεν μπορώ να τοποθετηθώ. Αλλά σίγουρα είμαι με τα κορίτσια, όπως και να ‘χει»