Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έριξα πόρτα στον Nick Cave και τον έδιωξα από το μαγαζί»

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αποκάλυψε απίστευτη ιστορία με τον Nick Ca

Καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη βρέθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην δεκαετία του ’90, όταν εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί, οπότε και έριξε… πόρτα στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Nick Cave!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραλαμπίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις αρχές της δεκαετίας του ’90 δούλευα σε ένα κλαμπ στο Μετς, ήμουν στην πόρτα. Κάποια στιγμή βλέπω κάτι τύπους… φρικιά ήταν! Θυμάμαι είχε έρθει ο Nick Cave με ένα κοστούμι με άσπρη ρίγα, λέω «από τα κλαρίνα ήρθαν αυτοί;». Εμείς τότε δεν είχαμε δει τέτοια πράγματα. Δεν είχαμε δει κάποιον ροκ σταρ να βγαίνει με κοστούμι ριγέ. Και τους βλέπω να είναι λιώμα, τους ρωτάω «που πάτε ρε παλικάρια; Τι γίνεται εδώ πέρα;». Ήταν κάπως μεθυσμένοι και δεν πήρα το ρίσκο να τους βάλω μέσα».

«Μου λέει, «είμαι ο Nick Cave»! Μου λένε και από το μαγαζί, «διώξ’ τους» και τους διώξαμε. Μετά από δύο χρόνια, όμως, έκανε μεγάλο μπαμ ο Nick Cave και ξαναήρθε στην Ελλάδα».

«Την επόμενη χρονιά όμως τον βάλαμε πανηγυρικά πια μέσα στο μαγαζί. Σαν ροκ σταρ» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.