Ρένος Χαραλαμπίδης: «Αν η ΕΡΤ που ανοίγει τώρα δεν είναι διεφθαρμένη…»

Δείτε όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» του Θανάση Πάτρα ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μίλησε για την ΕΡΤ και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ελπίζει η νέα ΕΡΤ να μην είναι το ίδιο “σάπια” με την παλιά.

«Δεν έχουμε δει ακόμα ποια θα είναι η νέα ΕΡΤ. Αν η ΕΡΤ που ανοίγει τώρα είναι το ίδιο σάπια με την παλιά, θα είμαι εναντίον της. Αν η νέα ΕΡΤ που ξεκινάει τώρα, δώσει καλά δείγματα γραφής, όπως έχουν υποσχεθεί, θα είμαι μαζί της. Εγώ ήμουν ενάντια στην σάπια κατάσταση που υπήρχε και στη διαφθορά. Ίσως έχεις διαβάσει και συνεντεύξεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που όλοι ομολόγησαν εν κατακλείδι, ότι όντως η παλιά ΕΡΤ είχε προβλήματα.

Άρα λοιπόν η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Αν η ΕΡΤ που ανοίγει τώρα δεν είναι διεφθαρμένη και κάνει καλά τη δουλειά της, είμαι μαζί της. Αν είναι το ίδιο σάπια με την παλιά, στο μέλλον θα είμαι εναντίον της. Όπως και όλοι οι Έλληνες πολίτες. Κανείς Έλληνας πολίτης, που θα πληρώσει την ΕΡΤ, δεν θέλει να είναι ένα κρατικό κανάλι που δεν θα έχει πολυφωνία, που δεν θα μπορούν να εκφραστούν όλες οι πολιτικές απόψεις, όλα τα καλλιτεχνικά κινήματα. Να είναι το κανάλι του ελληνικού λαού πολυφωνικό».