Ρένια Λουιζίδου: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τρελαινόντουσαν να δουλέψουν μαζί μου, με το φόβο ότι…»

Ρένια Λουιζίδου

«Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν ξεκίνησε το «Καφέ της Χαράς»...»

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην εκπομπή Ελένη και αναφέρθηκε στην επιτυχία της σειράς «Το σόι σου», αλλά και για τη φήμη που την ακολουθεί πως είναι γουρλού!

«Δεν περίμενα αυτή την τεράστια επιτυχία της σειράς. Δεν το περιμένεις ποτέ. Ακριβώς για το λόγο που σου έλεγα πριν ότι κάθε χρόνο αρχίζεις από το μηδέν, δεν έχει καθόλου σημασία πόσο πέτυχε αυτό που έκανες πριν. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν ξεκίνησε το «Καφέ της Χαράς» έναν Οκτώβρη του 2003, βγήκε ταυτόχρονα στους κινηματογράφους η «Πολίτικη Κουζίνα» και επειδή και τα δύο έκαναν άμα τη εμφανίσει πολύ μεγάλη επιτυχία, επειδή ο κοινός παρονομαστής αυτών των δύο είμαι εγώ, βγήκε μια χαριτωμένη φήμη ότι εγώ είμαι το γούρι. Αν είμαι γουρλού σε κάτι είναι ότι δεν έχω κάνει στην τηλεόραση κάτι που να είναι παταγώδης αποτυχία».

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κομμάτι των ρόλων αλλά και της ταμπέλας που μπορεί να ορίσει τις δουλειές κάποιων ηθοποιών, λέγοντας: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα τρελαίνονταν να δουλέψουν μαζί μου με το φόβο ότι είμαι αυτό που λένε του εμπορικού. Κάποια πράγματα θα τα έχασα θεωρώντας ότι αυτή προέρχεται από έναν άλλο χώρο. Δεν θυμάμαι να πέρασε σεζόν που δεν είχα καμία πρόταση για δουλειά. Δεν είχα πάντα τις προτάσεις που θα ήθελα ή που θα ονειρευόμουν. Κάποιες φορές έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά που μου είχαν προτείνει, τα οποία άλλες φορές είναι πολύ πιο κοντά σε αυτά που έχεις ονειρευτεί και άλλες δεν είναι τόσο κοντά.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!