Ρένια Λουιζίδου: «Το Σόι σου τελείωσε επειδή…»

Ρένια Λουιζίδου

"Οι πιο ακριβοπληρωμένες σειρές που έχω κάνει είναι..."

Η Ρένια Λουιζίδου ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτική σε συνέντευξη που έδωσε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η δημοφιλής ηθοποιός, αρχικά, είπε για το Καφέ της Χαράς: «Όλοι θα είμαστε στο Καφέ της Χαράς. Ο αριθμός των επεισοδίων είναι αβέβαιος ακόμα. Θα ξεκινήσουμε με τα 5 πρώτα και θα δούμε πώς θα πάει».

Γιατί τελείωσε Το Σόι σου, ενώ πήγαινε πολύ καλά σε τηλεθέαση; Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει: «Ήταν μια σειρά που κράτησε 5 χρόνια. Δεν θα τέλειωνε και αυτό; Αν ήταν άλλα χρόνια, τα προηγούμενα της τηλεόρασης, θα σου έλεγα ότι είναι καλύτερα να τελειώνει κάτι πριν αρχίσει η φθορά του, να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Η κρίση μας έκανε να βάλουμε πολύ νερό στο κρασί μας και να επαναπροσδιορίσουμε διάφορα πράγματα, του τύπου όταν μια δουλειά πάει δεν την διακόπτεις εύκολα. Μπορεί να είχαν δίκιο, να μας έσωσαν, να πήγαινε κατά διαβόλου από εδώ και πέρα και να χαλούσαμε και αυτό που είχαμε φτιάξει. Είχαμε και ζόρι πια με τα σενάρια, μετά από 5 χρόνια στο τι να γραφτεί κλπ. Μπορεί να φοβήθηκαν κι αυτό. Στο τελευταίο γύρισμα κλαίγαμε όλοι, δεν γινόταν αλλιώς».

«Τα πιο δύσκολα χρόνια που πέρασα οικονομικά, ήταν τα 2-3 μετά τους Απαράδεκτους. Οι πιο ακριβοπληρωμένες σειρές που έχω κάνει είναι αυτές μετά το Καφέ της Χαράς, το «Ιωάννα της καρδιάς» και το «Κλεμμένη Ζωή». Για τη σειρά που είχα κάνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα στον ΑΝΤ1, Το Αμάρτημα της Μητρός μου», πληρώθηκα μόνο ένα επεισόδιο, ενώ γυρίσαμε 19. Είμαστε στη λίστα πλειστηριασμού για ένα ακίνητο το 3080! Αυτός ο άνθρωπος που μας χρωστάει συνεχίζει να υπάρχει στον χώρο με άλλη εταιρεία», εξομολογήθηκε η Ρένια Λουιζίδου.