Ρένια Λουιζίδου: «Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η εμμηνόπαυση στην ελληνική τηλεόραση»

Ρένια Λουιζίδου

"Εγώ όταν βλέπω σήμερα τη Σάρον Στόουν τη βρίσκω μια χαρά σεξουαλική" παραδέχθηκε η Ρένια Λουιζίδου.

Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» και την δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, με αφορμή την παράσταση Sexy Laundry στο θέατρο Κάπα, το μεσημέρι της Κυριακής στην ΕΡΤ1.

H ίδια μίλησε για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση μία γυναίκα. «Δεν θα ρωτήσουν ποτέ έναν άνδρα αν φοράει περούκα, αλλά εμένα θα με ρωτήσουν σε μία συνέντευξη αν έχω κάνει πλαστικές. Οι ερωτήσεις τύπου «γιατί δεν έκανες παιδί;» ή «γιατί έκανες μόνο ένα παιδί;» είναι φρικτές».

Ακόμη, η Ρένια Λουιζίδου δεν παρέλειψε να μιλήσει για την εμμηνόπαυση. «Περιμένω τη στιγμή που θα ακουστεί η λέξη εμμηνόπαυση στην ελληνική τηλεόραση. Προσωπικά όταν είχα τα αντίστοιχα συμπτώματα μου έλεγαν να το κρύβω. Λοιπόν, θα περάσουμε όλες μας εμμηνόπαυση και δεν πρέπει ούτε να ντρεπόμαστε, ούτε να το κρύβουμε. Η εμμηνόπαυση δεν σημαίνει τέλος στη γοητεία και τη σεξουαλικότητα. Εγώ όταν βλέπω σήμερα τη Σάρον Στόουν τη βρίσκω μια χαρά σεξουαλική».

Η δημοφιλής ηθοποιός, επίσης, αναφέρθηκε στο τίμημα της δικής της αναγνωρισιμότητας eπάνω στο παιδί της. «Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα ευχάριστο κομμάτι, αλλά δεν είναι για όλες τις ώρες. Μπορεί να σε απασχολούν αρρώστιες, στεναχώριες, προσωπικά θέματα και έτσι δεν μπορείς να είσαι 24 ώρες διαθέσιμος. Δεν βρισκόμαστε βέβαια στο Χόλιγουντ, ούτε είμαστε τέτοιου βεληνεκούς ώστε η αναγνωρισιμότητα να εμποδίζει πραγματικά τη ζωή μας. Το δύσκολο κομμάτι είναι σε σχέση με το παιδί. Βρίσκονται άνθρωποι στον δρόμο που μπορούν να του πουν απίθανα πράγματα».

Η ίδια ακόμη μίλησε για τις στιγμές που της ήταν πολύ δύσκολο να παίξει στο θέατρο. «Για εμένα έρχεται ασυζητητί πρώτα η ζωή και οι άνθρωποι και μετά το θέατρο. Όταν έχασα τον πατέρα μου και όταν είχα δύο αποβολές πριν αποκτήσω το παιδί μου, μού ήταν πολύ δύσκολο να ανέβω στη σκηνή και να παίξω».