Ρένα Μόρφη: «Αυτό που είναι για μένα ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα φανεί προς τα έξω στην περιοδεία μας»

Ρένα Μόρφη

"Είχαμε βρεθεί σε ένα αεροπλάνο, στον διάδρομο. Υπήρχε γνωριμία από το καλλιτεχνικό περιβάλλον αλλά είχαμε συναντηθεί μόνο δύο φορές", περιγράφει η Ρένα Μόρφη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Τρίτης η Ρένα Μόρφη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, με αφορμή την επικείμενη κοινή καλοκαιρινή τους περιοδεία.

«Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου έχουμε τόση καθημερινή επικοινωνία και τριβή από τα γυρίσματα. Αυτό που είναι για μένα θα φανεί προς τα έξω τώρα στην περιοδεία μας», ανέφερε αρχικά η Ρένα Μόρφη.

«Είχαμε βρεθεί σε ένα αεροπλάνο, στον διάδρομο. Υπήρχε γνωριμία από το καλλιτεχνικό περιβάλλον αλλά είχαμε συναντηθεί μόνο δύο φορές. Η χημεία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μέσα στο στούντιο δεν υπάρχει. Δεν ήξερα πώς θα πάει το ματσάρισμα αλλά με τον Νίκο δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι φωτιά», περιγράφει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα πάει τόσο μακριά η εκπομπή, γιατί ξεκίνησε σαν πείραμα να παρουσιάσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από μουσικής άποψης. Είπαμε ότι σταματάμε αλλά ο κόσμος μάς έδειξε την αγάπη του και πήραμε την ενέργεια να τη συνεχίσουμε. Η αγάπη σου δίνει κίνητρο να ανοιχτείς και να συνεχίσεις δημιουργικά», παραδέχεται η Ρένα Μόρφη σε άλλο σημείο, αποκαλύπτοντας ότι του χρόνου το «Μουσικό Κουτί» θα προβάλλει μόνο 15 επεισόδια.