Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ!

Euroleague

Πρεμιέρα σήμερα για την Ευρωλίγκα!

Με οκτώ ευρωπαϊκά τρόπαια, έξι Ευρωλίγκες, ένα Ούλεμπ Καπ, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων, αλλά και τρία χρυσά μετάλλια με την Εθνική Ανδρών, το στούντιο της ΕΡΤ θα λάμψει! Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, η νέα Ευρωλίγκα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και η εκπομπή «Εuroleague Show» ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους τηλεθεατές με τρεις υψηλούς (κυριολεκτικά) προσκεκλημένους. Για την ακρίβεια τρεις από τους κορυφαίους ψηλούς όλων των εποχών.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 (21:30, ΕΡΤ1), ποδαρικό στην εκπομπή «Εuroleague Show – Pre Game» θα κάνει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος θα σχολιάσει την εναρκτήρια αναμέτρηση της διοργάνωσης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολυμπιακό.

Στις 22:00, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και διαδικτυακά από το www.ert.gr αυτόν τον σπουδαίο αγώνα, σε περιγραφή του απεσταλμένου της ΕΡΤ στη Μαδρίτη, Βαγγέλη Ιωάννου.

Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 (22:30, ΕΡΤ1), το «Εuroleague Show» θα φιλοξενήσει τον «Hall of Famer» Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος θα αναλύσει όλες τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θα βάλει τη δική του ξεχωριστή πινελιά.

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 (23:00, ΕΡΤ1), την τριάδα των «All Star» ψηλών στο «Εuroleague Show» θα συμπληρώσει ο τρις πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος θα σχολιάσει την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στο ΟΑΚΑ.

Οι οικοδεσπότες Βαγγέλης Ιωάννου και Κώστας Σωτηρίου, μαζί με το επιτελείο των δημοσιογράφων και των συντελεστών της εκπομπής, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις, παιχνίδια γνώσης και διαγωνισμούς, που θα κάνουν ακόμη πιο ευχάριστα τα βράδια στην αναδιαρθρωμένη Ευρωλίγκα, η οποία θα σας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον ώς το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης, τον ερχόμενο Μάιο.

Νέα σεζόν, λοιπόν, νέα δομή, νέες προκλήσεις στην Ευρωλίγκα, πάντα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Να είσαστε όλοι εκεί!!!