Ρέα Τουτουνζή: Το αστείο φλερτ που της έκαναν στο δρόμο

Ρέα Τουτουνζή

«Χώρισα εδώ και ενάμιση χρόνο και γιατί να το ξέρετε; Είναι ένα θέμα προσωπικό», λέει η Ρέα Τουτουνζή.

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Ρέα Τουτουνζή. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που ξεκινούσε την καριέρα της, τις δυσκολίες του επαγγέλματος, ενώ αποκάλυψε και το αστείο φλερτ που της έκανε κάποιος στο δρόμο.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ το 1994, ήμουν 19 στα 20. Η πρωτιά στα καλλιστεία ήταν απίστευτη, είχαμε βγει με την Εύη Αδάμ. Γελούσαμε γιατί δεν το είχαμε πάρει σοβαρά. Ακόμα δεν πιστεύω πώς μπήκα στη δεκάδα των καλλιστείων Μις Υφήλιος, με έσπρωξε τότε μία γιατί δεν το καταλάβαινα. Τη μητέρα μου την έχασα στα 11 μου, η γιαγιά πήρε τη θέση της μαμάς», είπε αρχικά η Ρέα Τουτουνζή.

Η Ρέα Τουτουνζή είπε στη συνέχεια: Στο μόντελινγκ τρως συνέχεια άρνηση. Δεν αρέσεις εύκολα, σε σκληραγωγεί αυτό. Στο Μιλάνο περίμενα πολλές ώρες για ένα κάστινγκ, μου το πέταξαν στη μούρη λέγοντάς μου “είστε πολύ όμορφη, δεν μας κάνετε”. Μεγαλύτερο ανταγωνισμό έχω δεχθεί στο χώρο της υποκριτικής, αλλά όχι σε βαθμό να με πειράξει. Σε μια παράσταση ήμουν με μια κυρία που είχε θέμα με όλους, ήταν μια κακή συμπεριφορά».

«Χώρισα εδώ και ενάμιση χρόνο και γιατί να το ξέρετε; Είναι ένα θέμα προσωπικό. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να βγω με κάποιον που θα γνωρίσω στα social media. Ένας πέρασε με μηχανάκι και μου είπε “να ήμουν γρίπη να σε ρίξω στο κρεβάτι”. Συνέχεια αλλάζω τα μαλλιά μου γιατί βαριέμαι εύκολα», πρόσθεσε επίσης η Ρέα Τουτουνζή.