Ρέα Τουτουντζή: «Υπάρχουν πολλά ριάλιτι και έχει φύγει η λάμψη από το χώρο της μόδας»

Ρέα Τουτουνζή

Για τα υψηλά κασέ και τη λάμψη των '90s μίλησε η Ρέα Τουτουνζή στο MEGA.

Την Ρέα Τουτουντζή φιλοξένησε μέσω skype η Κατερίνα Καραβάτου στο «Τι λες τώρα» το μεσημέρι της Κυριακής. Το εντυπωσιακό μοντέλο που στη συνέχεια πέρασε στον χώρο της υποκριτικής αναφέρθηκε τόσο

Πιο συγκεκριμένα, η Ρέα Τουτουνζή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την εποχή που ήμουν εγώ, στα ’90s, θεωρώ πως ο χώρος της μόδας είχε όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του. Ήταν μια δεκαετία οι οποίε είχε τεράστιες αλλαγές γενικά. Είχε αλλάξει η μόδα, η μουσική, η νύχτα, τα πάντα ήταν διαφορετικά».

«Η κάθε κοπέλα είχε το δικό της κασέ οπότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η αλήθεια όμως είναι ότι, επειδή τότε ήταν μια πλουσιοπάροχη περίοδος, υπήρχαν χρήματα στη δουλει και γίνονταν επιδείξεις και φωτογραφίσεις σχεδόν καθημερινά και είχαμε βγάλει όλοι που δουλεύαμε αρκετά χρήματα».

«Σήμερα υπάρχουν πολλά ριάλιτι και θεωρώ ότι απλά έχει φύγει η λάμψη από τον χώρο της μόδας. Ασχολούμαστε περισσότερο με τα ριάλιτι πλέον και σταρ γίνονται τα παιδιά που βγαίνουν από αυτά».

«Στην εποχή μας η Νόνη Δούνια ήταν παντού και συνέχεια την έβλεπες σε όλα τα περιοδικά και σε όλες τις επιδείξεις. Η Εύη Αδάμ και η Δήμητρα Κωστάκη επίσης» πρόσθεσε το μοντέλο και ηθοποιός στην εκπομπή του MEGA.