Ράνια Τζίμα: «Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου»

Ράνια Τζίμα

«Στο MEGA έζησα τα πιο ωραία δημοσιογραφικά μου χρόνια», λέει η Ράνια Τζίμα.

Καλεσμένη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα ήταν η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του MEGA, Ράνια Τζίμα, η οποία μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό για την πορεία της στο κανάλι αλλά και σε στιγμές της καθημερινότητάς της.

«Είμαι καλά μετά από πάρα πολύ καιρό. Το MEGA ήταν πάντα για μένα μία σχέση καρμική, ήθελα πάντα να είμαι εκεί και τότε και τώρα, είμαι καλά εγώ μέσα σε αυτό, και το MEGA είναι καλά μέσα μου», ανέφερε αρχικά η Ράνια Τζίμα, ενώ μίλησε και για τα χρόνια της κρίσης, τα οποία, ωστόσο, πέρασαν, και ότι πλέον, έπειτα από τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε η ίδια αλλά και ο σύζυγός της.

Εκτός, όμως, από την επαγγελματική πορεία της μίλησε και για την προσωπική ζωή της και για την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της, η οποία ήταν μάλιστα  «επεισοδιακή». «Ήμουν ξινή στην πρώτη μέρα γνωριμίας με τον σύζυγό μου. Δεν έβλεπα μπροστά μου, είχα στο μυαλό μου, μόνο δουλειά, δουλειά, δουλειά. Δεν ήθελα, είχα κατεβασμένα τα ρολά μου, ό, τι και να περνούσε από μπροστά μου δεν θα το έβλεπα, ήμουν προσηλωμένη στη δουλειά μου», είπε στη συνέχεια η Ράνια Τζίμα.

Η Ράνια Τζίμα μίλησε επίσης για την οικογένειά της, όσο και την στάση της μητέρας της στο γεγονός ότι έγινε δημοσιογράφος, ενώ σπούδαζε Νομική: «Η μαμά μου ήταν πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της, δεν την αφορούσε τόσο πολύ εάν θα παντρευτώ ή τι θα κάνω με αυτό το ζήτημα. Δεν μπορούσαν απλώς να καταλάβουν πώς μου ήρθε εμένα να κάνω αυτό το επάγγελμα, καθώς δεν υπήρχε κανείς να με βοηθήσει, να μού ανοίξει μία πόρτα».

«Κάθε μέρα μου θυμίζει τη μαμά μου η κόρη μου, ειδικά με όλα αυτά που κάνουμε οι μαμάδες, και πάει μπαλέτο τώρα και την βγάζουμε φωτογραφία και εγώ λιώνω, αλλά δεν μπορώ να στείλω την φωτογραφία στη μαμά μου να τη δει» πρόσθεσε η Ράνια Τζίμα, ενώ στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη εάν η κόρη της την παρακολουθεί στην τηλεόραση, απάντησε: «Η κόρη μου δεν με βλέπει στην τηλεόραση, ωστόσο αν με δει θα σχολιάσει τα ρούχα μου και ότι φαίνομαι όμορφη».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον σύζυγό της, η Ράνια Τζίμα αναφέρθηκε στην αυστηρότητα του ζευγαριού στην κόρη της, αλλά σε ένα περιστατικό στο οποίο παραλίγο να χωρίσει με τον σύζυγό της, ενώ μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπωρεί: «Ο Γαβριήλ είναι αυστηρός 100- 0 σε σχέση με εμένα. Πολλές φορές με «τραμπουκίζει», γιατί ως μαμά αισθάνομαι ενοχές και δεν μπορώ να της βάλω όρια, δεν μπορώ να είμαι αυστηρή, δεν είναι όλα τόσο φοβερά, για παράδειγμα να φάει μία σοκολάτα παραπάνω. Με ενδιαφέρει η προσωπικότητά της και να βελτιωθεί ως χαρακτήρας, εκεί γίνομαι πιο αυστηρή».

«Όταν αποχώρησε από την πολιτική ο Γαβριήλ, βλεπόμασταν περισσότερο, και εκείνος ήταν πιο ήρεμος. Βρήκαμε ισορροπία στη σχέση μας, ωστόσο όταν του πρότειναν να γίνει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, του ζήτησα να χωρίσουμε! Δεν μου έκανε κακό στην δουλειά μου η θέση του συζύγου μου, γιατί θεωρώ ότι η σχέση του κάθε ανθρώπου είναι κάτι ιδιωτικό», πρόσθεσε επίσης η Ράνια Τζίμα.