Ράνια Θρασκιά: «Έχω πονέσει πολύ στην προσωπική μου ζωή, έχω κλάψει τόσο πολύ»

Ράνια Θρασκιά

"Οι χωρισμοί φυσικά πονάνε. Είναι μια πολύ βαριά διαδικασία, έχει πένθος από πίσω", εξομολογείται η Ράνια Θρασκιά.

Καλεσμένη στο Πρωινό, λίγες μέρες μετά την εκλογή της με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, η Ράνια Θρασκιά εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και για την προσωπική της ζωή. Αρχικά, είπε ότι βρίσκεται σε μια σχέση που την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά, έχω έναν άνθρωπο που με στηρίζει. Κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι πολύ σημαντικό κι αυτό», είπε η Ράνια Θρασκιά.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Ράνια Θρασκια» απάντησε: «Δεν με απασχολεί ο γάμος. Δεν γνωρίζω ακόμη αν θα ξαναέκανα, αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά στη ζωή. Ενώ έχω πονέσει πολύ, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη, να δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου. Έχω πονέσει πολύ στην προσωπική μου ζωή, αυτή είναι η αλήθεια. Τίποτα δεν είναι εύκολο.

Οι χωρισμοί φυσικά πονάνε. Είναι μια πολύ βαριά διαδικασία, έχει πένθος από πίσω. Αλλά όσο είναι καλά τα παιδιά μου, όσο μπορώ και αναπνέω και είμαι καλά, έχω αποφασίσει ότι θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Έχω πέσει και έχω κλάψει τόσο πολύ που δεν μπορεί να αποτυπωθεί. Την ίδια στιγμή έχω γελάσει και έχω σηκωθεί άλλο τόσο».